05 / 05 / 2024

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Adıyaman OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunda yapılacak olan Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi 2 Ekim'de ihale ediliyor...

Adıyaman'ın Gıda İhtisas OSB projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'da Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yapılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman OSB projesinin akıbeti TBMM gündeminde!

Adıyaman OSB projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Mermer İhtisas OSB projesi mecliste!

Adıyaman Mermer İhtisas OSB projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Kahta OSB projesinin akıbeti TBMM'de!

Adıyaman Kahta OSB projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da orman sınırlarındaki yerlerin OSB'ye dahil edilmesi TBMM'de!

Adıyaman'da orman sınırları dışına çıkarılan yerlerin OSB'ye dahil edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman’a Mermer İhtisas OSB kurulacak!

Fikri Işık, “Mermer yatakları bakımından potansiyeli zengin Adıyaman’da mermer İhtisas OSB kuracağız” dedi. Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Fikri Işık, Adıyaman ziyareti esnasında sanayicinin yüzünü güldürecek müjdeli haberi verdi.

Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi kurulacak!

Adıyaman’da üretim ve ihracat kapasitesinin geliştirilerek sanayi sektöründe ihtisaslaşmanın desteklenmesi amacıyla İpekyolu Kalkınma Ajansının desteğiyle Adıyaman OSB’de kurulacak olan Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi için Çalıştay düzenlendi.

Adıyaman OSB atıksu arıtma tesisi inşaatı incelendi!

Adıyaman Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan atıksu arıtma tesisinde incelemede bulundu.

Adıyaman arıtma tesisinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Adıyaman OSB'de, 2014 yılında ihalesi yapılan ve aynı yılın Kasım ayında inşaatına başlanılan arıtma tesisinde yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Adıyaman OSB'de yapılan arıtma tesisinin yüzde 60'ı tamam!

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yapımı devam eden arıtma tesisin yapımı tüm hızıyla sürüyor. 2014 yılında ihalesi yapılan ve aynı yılın Kasım ayında inşaatına başlanılan arıtma tesisinde yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Adıyaman OSB'de arıtma tesisin yapımı devam ediyor!

Adıyaman OSB’de, 2014 yılında ihalesi yapılan ve aynı yılın Kasım ayında inşaatına başlanılan arıtma tesisinde yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Adıyaman OSB'deki arıtma tesisinin yüzde 60'ı tamam!

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yapımı devam eden arıtma tesisin yapımı tüm hızıyla sürüyor.Çelenk, “Arıtma tesisinde yüzde 60’ın üzerinde fiziki gerçekleşme sağlandı. 2016 yılının Hazarin ayında bitirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Adıyaman OSB'deki arıtma tesisinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Adıyaman OSB'de yapımı devam eden arıtma tesisin yapımı tüm hızıyla sürüyor. Adıyaman OSB’de, 2014 yılında ihalesi yapılan ve aynı yılın Kasım ayında inşaatına başlanılan arıtma tesisinde yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi Haberi

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi

İHALE


EVSEL VE ENDÜSTRİYEL ATIKSU ARITMA TESİSİ İŞİ YAPTIRILACAKTIR


Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığından:


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yönetim Kurulu Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi kapalı zarf teklif almak suretiyle ihale edilecektir.

1 - İdarenin

Adresi                                        :  Petrol Mah. Organize Sanayi Bölgesi 1. Cad. No : 6 ADIYAMAN

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı          :  Adıyaman Organize Sanayi Bölgesinde yer alan işletmelerden kaynaklanacak Evsel ve Endüstriyel nitelikteki atık suları arıtacak atıksu arıtma tesisinin, nihai kapasiteli işletme şartları dikkate alınarak hazırlanmış...