02 / 05 / 2024

Adıyaman otogarı son durum ne

Adıyaman otogarı son durum ne

ADIYAMAN Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otobüs terminalinin hizmete girebilmesi için yetkililer ve firma sorumlularının katıldığı toplantı düzenlendi.

Bakan Özhaseki: Adıyaman'daki afet konutlarında son aşamaya geldik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı son dakika açıklamasında Adıyaman'daki afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldiklerini söyledi.

SON DAKİKA! Malatya ve Adıyaman’da peş peşe deprem! İki il birden sallandı!

6 Şubat depremlerinin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ederken, az önce yine Malatya ve Adıyaman’da peş peşe artçı sarsıntı meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, önce Malatya’da 3.7 şiddetinde ve daha sonra Adıyaman’da 3.3 şiddetinde iki artçı sarsıntı yaşandı.

Son Dakika AFAD duyurdu: Adıyaman'da deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Adıyaman'ın Sincan ilçesinde deprem oldu. Saat 23:01'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Malatya ve Adıyaman'da peş peşe deprem oldu! Az önce deprem mi oldu? Son depremler!

Son dakika: Malatya ve Adıyaman'da hafif şiddette depremler meydana geldi. Malatya'nın Doğanşehir ilçesi ile Adıyaman'ın Sincik ilçesinde gerçekleşen depremler birbirine benze özellikler gösterdi.

SON DAKİKA: Adıyaman'da 4,6 şiddetinde deprem!

SON DAKİKA: Saat 23.20'de, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

TOKİ Adıyaman projesiyle tek bir ilçeye 99 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. İşte son dakika detayları...

TOKİ Adıyaman projesi için son 1 gün! Adıyaman Merkez'e 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 164 konut yer alacak.

Adıyaman kentsel dönüşümde son durum!

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında son durumu aktardı. 

Adıyaman Alitaşı Mahallesi 7 Hekimli ASM inşaatı son durum!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Alitaş Mahallesi 7 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ 50 bin konut Adıyaman son başvuru tarihi!

TOKİ 50 bin konut Adıyaman son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Adıyaman Çelikhan TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Çelikhan projesinde yer alan 94 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Adıyaman'da inşaat yatırımları artıyor!

Son 3 yılda  171 yatırımcının teşvik belgesiyle yatırıma yöneldiği Adıyaman'da inşaat yatırımları artıyor. 

Adıyaman'a otobüs bakım istasyonu inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Adıyaman Belediyesi kente otobüs bakım istasyonu inşa ediyor.

Adıyaman otogarı son durum ne Haberi

Adıyaman otogarı son durum ne

Yapımı tamamlanan yeni otogarın kısa süre içerisinde hizmete girebilmesi için Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, başkanlığında bir araya gelen işletme ihalesini alan firmanın yetkilileri ile otobüs firması yetkilileri görüş alışverişinde bulundu.


157 hizmet noktasının bulunduğu otogarın kısa süre içerisinde hizmete girebilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkanı Kutlu, “Bizim tek gayemiz halkımızın yapılan bu hizmetten en sağlıklı şekilde yararlanabilmesidir. Bunun için uzun zamandır sürdürdüğümüz çalışmalar tamamlanma noktasına geldi. Bugün şehirlerarası otobüs firması yetkililerimiz ile işletmeyi alan firmamızın yetkililerini bir araya getirerek, vatandaşımızın en sağlıklı biçimde bu otogardan faydalanmasının ilk adımını attık. İnşallah sonuç ilimiz ve hemşerilerimiz için hayırlı olur” diye...