02 / 05 / 2024

adıyaman otopark sorunu

adıyaman otopark sorunu

Partisinin seçim irtibat bürosunda partililere seslenen Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, Adıyaman’ın en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununu çözeceklerini söyledi...

Adıyaman Gerger'in yol sorunu meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gerger ilçesinin yol sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Bakan Turhan'a herhangi bir çalışma olup olmadığını sordu...

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ın en büyük sorunu!

Adıyaman Yeniyol Gazetesi köşe yazarı olan Hidayet Özdemir, bugünkü yazısında Adıyaman'da kentsel dönüşüm konusunu değerlendirdi. İşte o haber...

Adıyaman'ın altyapı sorunu çözüldü!

Adıyaman Belediyesi şehrin göbeğindeki üç mahallenin kesiştiği alanda bulunan İlyas Deresi’ndeki ıslah çalışmalarını tamamladı.

Adıyaman'ın altyapı sorunu çözülüyor!

Adıyaman Belediyesinin şehrin altyapı sorununu ortadan kaldırmak için başlattığı çalışmalardan bir tanesi olan Atatürk Bulvarı kuzey servis yolundaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi'nin çehresi değişti!

Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi’nde, tesise gelen ve giden araçların trafik seyrini kolaylaştırmak için yapılan otopark ile birlikte, peyzaj çalışmaları ile çevre düzenlemesi çalışmaları kısa bir sürede tamamlandı.

Adıyaman Şire Pazarı esnafı otopark istiyor!

Adıyaman Şire Pazarı esnafı otopark sorunu olduğu için vatandaşların şire pazarına geleme konusunda büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirtti. Esnaf, bulundukları yerde otopark olmadığı için vatandaşın şire pazarına gelemediğini vurguladı.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne otopark yapıldı!

Adıyaman Belediyesi tarafından, araç yoğunluğunun ciddi şekilde yaşandığı 400 Yataklı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen karşısında başlatılan bin araçlık otopark ve otobüs durağı tamamlanma aşamasına geldi.

Adıyaman'a 550 dönümlük kentsel dönüşüm projesi!

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, katıldığı televizyon programında, Adıyaman'da 550 dönümlük projeyi hayata geçireceklerini belirtirken AVM'siyle, sinemasıyla, otoparkıyla yepyeni bir şehir hedeflediklerini söyledi.

Namık Kemal Lisesi'nin otopark sorunu bitmiyor!

Namık Kemal Lisesi'nin otopark sorunu bitmiyor. 1888 yılında kurulan Namık Kemal Lisesi'nin bahçesini otopark olarak işleten Simer Otomotiv Şirketi'nin sözleşmesi, bir süre önce alınan SİT kararı nedeniyle feshedilmişti.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman'da ev yangını çıktı!

Adıyaman'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk dumandan etkilendi.Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'nde Kadir Abul'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü.

Adıyaman Kalıta'da icradan 2 milyon 52 bin 40 TL'ye maden ocağı!

Adıyaman İli Kalıta İlçesinde yer alan 46.76 hetar alana sahip olan maden ocağı 18 Eylül 2014 tarihinde saat 11:00 ile 11:10 arasında ihaleye çıkıyor..

adıyaman otopark sorunu Haberi

adıyaman otopark sorunu


Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, Adıyaman’ın en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununu çözeceklerini söyledi.


Partisinin seçim irtibat bürosunda partililere seslenen CHP Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, sloganlar eşliğinde konuşmasını sürdürdü.


Zeynal Bakır konuşmasında şunları söyledi: “Gün geçtikçe bayanlarımızın seçim iletişim merkezimize ilgilerinin arttığını görmekten mutluluk duyuyorum. Bayanlarımızın ilgisi alakası çalışması bize gösteriyor ki zafer yakındır. Halkımız bize öyle bir teveccüh gösteriyor ki, öyle bir inanmış ki; bu inanmış ve coşkulu halkı görenler seçim bürolarının önüne köyden hemşehrilerimizi getirmeye başladı. Onlarda gelsin başımız gözümüz üstüne çünkü bu defa onlarda bize oy verecek." Halkımıza inanıp güvendiğini anlatan Bakır, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye’de sadece Adıyaman’da bulunan İşsizler Derneği’ni kapatarak Adıyaman’ı Sevenler Derneği yapacağız. Allah, Adıyaman’a su vermiş, güneşi vermiş,...