06 / 05 / 2024

Adıyaman park yenilenmesi

Adıyaman park yenilenmesi

Adıyaman'da yeni kurulan çocuk parklarına vatandaşlar tepkili. Halk, kırık dökük olan aletlerin yenilenmesini, parklara güvenlik duvarı yapılmasını daha bakımlı hale gelmesini istiyor.

Adıyaman'da istinat duvarı çöktü!

Adıyaman'ın Besni'de sağanak yağmur nedeniyle çocuk parkının istinat duvarı çöktü. Çöken istinat duvarının enkazı belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Adıyaman Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi mecliste!

Adıyaman ilinde bulunan Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Adıyaman'ın ilk AVM'si Adıyamanpark açıldı!

SAF Grup, Dicle Grup ve Vetal A.Ş ortaklığı ile kurulan İpekyolu Turizm İnş. Lojistik Enerji Madencilik San. ve Tic.tarafından hayata geçirilen, Adıyaman’ın ilk Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşıyan Adıyaman Park bugün kapılarını açtı.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Adıyaman'daki parkların yenilenmesi ve onarılması isteniyor!

Adıyaman'da yeni kurulan çocuk parklarına vatandaşlar tepkili. Halk, kırık dökük olan aletlerin yenilenmesini, parklara güvenlik duvarı yapılmasını daha bakımlı hale gelmesini istiyor.

Adıyaman Park AVM 2017'de açılıyor!

Toplam 72 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adıyaman Park’ın 30 bin metrekare kiralanabilir alanı ile ulusal tekstil markalarından teraslı yeme-içme alanlarına, eğlence ünitelerinden yüksek teknolojili sinema salonlarına kadar birçok ilki Adıyaman’a 2017 sonbaharında getiriyor.

Adıyaman'da bisiklet yolu çalışmaları tamamlandı!

Adıyaman Alitaşı mahallesinde bulunan Karaali Caddesi üzerine belediye ekipleri bisiklet yolu yaptı. Trafik Amirliği ekipleri, Eğri Çayı Parkı önünde Karaali Caddesi üzerindeki ilk bisiklet yolunu belirleyen çizgileri çizdi.

Adıyaman Gölbaşı Gölleri Parkı'na mescit yapıldı!

Adıyaman Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’na mescit ile bay ve bayan WC yapıldı. Doğa Koruma Milli Parklar Şube İsmail Kozan, 2015 yılı içerisinde kafeterya yapmak istediklerini ve bu yönde bir çalışma içerisine gireceklerini söyledi.

Yenimahalle Muhtar İrfan Yaman Parkı açıldı!

merhum muhtarın adı verilen park açıldı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar. Macun Mahallesinde 11 bin 466 metrekare alana sahip "Muhtar İrfan Yaman" parkını törenle açtı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman park yenilenmesi Haberi

Adıyaman park yenilenmesi

Adıyaman merkezde bulunan birçok oyun parkındaki oyun aletlerinin kırık olması, bazılarının bakımsız olması ve bazılarının da çevre güvenliğinin olmaması, mahalle sakinlerinin tepkisine neden oluyor. Adıyaman yeni mahalle TOKİ kavşağında yeni yapılmasına rağmen kurulan oyun aletlerinin kısa sürede kırılması, kırılan oyun gruplarının değiştirilmemesi ve bu durumun çocuklar için tehlike oluşturduğunu dile getiren mahalle sakinleri, yetkililerden parklar için gerekli tedbirleri alarak çocuklar için daha güvenli alanlar haline getirilmesini istediler. Adıyaman yeni mahalle TOKİ kavşağında kısa süre önce yapılan oyun parkındaki aksaklıklar nedeniyle mahalle sakinleri yetkilerden yardım istedi. Oyun parkının çevre duvarının olmaması ve trafik akışının çok yoğun olduğu bir bölge olması nedeniyle parkın etrafının biran önce çevrilmesini istiyorlar. Ayrıca park alanındaki oyun gruplarının kısa süre önce takılmasına rağmen birçoğunun kırıldığını ancak...