18 / 05 / 2024

adıyaman riskli ilan edilen alanlar

adıyaman riskli ilan edilen alanlar

Adıyaman ve Ordu illerinde bazı bölgelerin riskli alan ilan edilmesine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yer aldı

Adıyaman Belediyesi'nin kentsel dönüşümde yetkisi arttı!

Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan kabul edilen Adıyaman’daki 41 hektarlık alan ile ilgili çalışmalar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Adıyaman Belediyesinin yetkilerini arttırdı.

Adıyaman Ciritmeydan Mahallesi riskli alan ilan edildi!

Adıyaman ili, Besni ilçesi, Ciritmeydan Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adıyaman Belediyesi'ne kentsel dönüşüm yetkisi verildi!

Bakanlar Kumlu tarafından riskli alan kabul edilen Adıyaman'daki 41 hektarlık alan ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Adıyaman Belediyesine belirlenen proje ve çalışmalar için yetkiyi verdi.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm adımı!

Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan kabul edilen Adıyaman'daki 41 hektarlık alan ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Adıyaman Belediyesine proje ve çalışmalar için yetkiyi verdi.

Adıyaman’ın çehresini değiştireceğiz!

Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan kabul edilen Adıyaman’daki 41 hektarlık alanda incelemelerde bulunan belediye ve bakanlık yetkilileri, Adıyamanlıların da desteğiyle şehrin çehresinin değişeceğini dile getirdiler.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm hız kazandı!

Adıyaman merkezde Mara ve Musalla mahallelerinin, Gölbaşı ilçesinde Mimar Sinan Mahallesinin ‘riskli alan’ ilan edilerek kentsel dönüşümün Bakanlar Kurulu tarafından imzalanarak Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Adıyaman Çevre ve Şehircilik Müdürü Fikret Onhan, riskli yapı ve riskli alan konusunda Adıyaman’ın önemli kazanımlar elde ettiğini vurguladı.

Adıyaman ve Ordu'da 4bölge riskli alan ilan edildi!

Adıyaman ve Ordu illerinde bazı bölgelerin riskli alan ilan edilmesine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yer aldı

Adıyaman Gölbaşı Mimar Sinan'da riskli alan belirlendi!

Adıyaman Gölbaşı ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi sınırları içerisinde belirlenen alan riskli alan ilan edildi. Bakanlar Kurulu kararı ile bugün 29347 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Adıyaman'da 106 kişi riskli yapı başvurusunda bulundu!

Çevre ve Şehircilik adıyaman İl Müdürü Fikret Onhan yaklaşık bir yıldan beri uygulanan ‘riskli yapı’ uygulaması kapsamında 106 kişinin müracaatının alınarak işleme konulduğunu ve şuana kadar 60 bin TL kadar kira yardımının yapıldığını belirtti.

TOKİ Adıyaman Esentepe'de Kuralar Çekildi! İşte Sonuçlar!

Toki Adıyaman Esentepe'de Kuraları bugün Adıyaman Belediyesi Konferans Salonu’nda saat 10:00'da noter huzurunda çekildi. TOKİ Adıyaman Merkez Esentepe Kura tam sonuç listesine haberimizin içerisinde yer alıyor...

Adıyaman Merkez Esentepe TOKİ kura sonuçları!

Adıyaman Merkez Esentepe TOKİ kura sonuçlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. TOKİ Adıyaman Merkez Esentepe Konutları'nda 160 konutun hak sahipleri belli oldu. Adıyaman Esentepe kura çekilişi Adıyaman Belediyesi Konferans Salonu’nda yapıldı...

Adıyaman Basın Sitesi Konutları sahiplerine teslim ediliyor!

Adıyaman Basın Sitesi sahiplerine teslim ediliyor. Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) öncülüğünde TOKİ tarafından yapılan konutların kura çekimi yapılacak. Yapılacak olan kura çekimine ön müracaat yapanlar katılacak.

adıyaman riskli ilan edilen alanlar Haberi

adıyaman riskli ilan edilen alanlar

Adıyaman ve Ordu illerinde bazı bölgelerin riskli alan ilan edilmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.


Buna göre, Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yer alan Mara ve Musalla mahalleleri sınırları içerisindeki belirli bir bölge ile Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı Saraçlı Mahallesi ve Fatsa ilçesindeki Evkaf mahallesi içinde kalan bazı bölgeler riskli alan ilan edildi.


Söz konusu bölgelerin riskli alan ilan edilmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ilgili yazıları üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2. maddesine göre...