18 / 05 / 2024

Adıyaman Sanayi Sitesi

Adıyaman Sanayi Sitesi

Adıyaman 2. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, küçük sanayi sitesinin altyapı yapım işini ihaleye çıkardı. İşin keşif bedeli 2 milyon 590 bin TL olarak belirlendi

Adıyaman'ın Gıda İhtisas OSB projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'da Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yapılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi'ne yeni bir yer tahsis edilmesi mecliste!

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi'ne yeni bir yer tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da sanayi bölgelerine yeni yer tahsisi talebi mecliste!

Adıyaman ilinde bulunan sanayi bölgelerine yeni yer tahsis edilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit Sanayi Sitesi'ndeki köprülü kavşak inşaatı durdu!

Yeni Gölcük Yolu İzmit Sanayi Sitesi kısmında inşa edilen köprülü kavşak projesinde çalışmalar durduruldu. Yüklenici firmanın ödenek sıkıntısı yaşadığı iddia edildi.

Malatya'ya yeni sanayi sitesi talebi!

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca yaptığı açıklamada Altay Kışlasında 4 bin dönümlük alanın sanayi sitesi yapılması adına ilgili bakanlıklara talepte bulunduklarını belirtti.

TOKİ'den Aksaray Sanayi Sitesi'ne 1.620 dükkan!

TOKİ, 2023 hedefine ulaşabilmek adına yeni projeler hayata geçiriyor. TOKİ'den Aksaray Sanayi Sitesi'ne toplamda 1.620 adet yeni dükkan inşa edecek.

Adıyaman'da 4.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi'nde yer alan Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika ve arsası 4 milyon 101 bin 824 TL bedel ile icradan satışa çıkıyor.

Adıyaman Mermer Ocağı projesinin ÇED toplantısı 19 Ağustos'ta!

Dimer Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Kömür Beldesi sınırları içerisinde Mermer Ocağı ve Mermer Kesme, İşleme ve Sayalama Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 19 Ağustos'ta.

Kepez Akdeniz Sanayi Sitesi'ne kamyon garajı müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi üyelerinin beklediği kamyon garajı yapımı için gerekli adımların tamamlanmak üzere olduğunu müjdeledi.

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi'ne yeni yol!

Adıyaman Belediyesi tarafından geçen yıl yapımı tamamlanan Karaali Köprüsünü, Adıyaman-Gölbaşı karayolu üzerinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi kavşağına bağlamak için Altınşehir Mahallesinde yeni bir yol çalışmasına başladı.

İskenderun Sanayi Sitesi'nde yol çalışmaları başlıyor!

Sanayi sitesi esnaflarının yıllardır sıkıntı yaşadığı yol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yol çalışmalarına hemen başlanması talimatı verdi.

Adıyaman’a Mermer İhtisas OSB kurulacak!

Fikri Işık, “Mermer yatakları bakımından potansiyeli zengin Adıyaman’da mermer İhtisas OSB kuracağız” dedi. Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Fikri Işık, Adıyaman ziyareti esnasında sanayicinin yüzünü güldürecek müjdeli haberi verdi.

Adıyaman Sanayi Sitesi Haberi

Adıyaman Sanayi Sitesi

Adıyaman (II. Kısım) Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Adıyaman (II.Kısım) Küçük Sanayi Sitesi altyapı yapım işini kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edecek.


İşin keşif bedeli 2 milyon 590 bin TL olarak açıklandı. 


İhale, 28 Ağustos 2012 Salı günü saat 10.00'da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8. Kat Toplantı Salonu Söğütözü-Ankara adresinde gerçekleştirilecek. 


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. 


İlan için