11 / 05 / 2024

Adıyaman Üniversitesi mimarlık fakültesi

Adıyaman Üniversitesi mimarlık fakültesi

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Besni ilçesinde yapımı devam eden Adıyaman Üniversitesi Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Adıyaman'da inşa edilecek 64 bin 500 konuttan 28 bin 934'ünün ihalesi yapıldı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adıyaman'da yaklaşık 64 bin 500 konutun yapılacağını ve bunların 28 bin 934'ünün ihalesinin yapıldığını belirtti.

Adıyaman Üniversitesi 81 öğretim üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Adıyaman Üniversitesi birçok fakülte ve Meslek Yüksekokuluna toplamda 81 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte kadro Adıyaman Üniversitesi’nin öğretim üyesi dağılımı ve başvuru şartları!

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 13 Ağustos'ta!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 13 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 18 Haziran'da!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Üniversite öğrencilerinden Uygarlık Tarihinde Mimarlık sergisi!

Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri kültür sanat faaliyetlerini online platforma taşıdı. Öğrencilerin ortaya çıkardığı projeler arasında "Mimarlıkta Disiplinler Arası Yaklaşımlar", "Tarihi Kentsel Dokuda Çağdaş Tasarım" ve "Uygarlık Tarihinde Mimarlık"  başlıklı ürünle

Adıyaman Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi mecliste!

Adıyaman ilinde bulunan Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Altınlı Köprü'nün restorasyonu meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bulunan tarihi Altınlı Köprü'nün restorasyonuna ve sular altında kalacak olan tarihi eserler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne 60 öğrenci alacak!

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Mimarlık Fakültesi 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için 60 öğrenci alacak. Fakültenin öğretim dili yüzde 30 İngilizce olacak.

Adıyaman Üniversitesi mimarlık fakültesi Haberi

Adıyaman Üniversitesi mimarlık fakültesi

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Besni ilçesinde yapımı devam eden Adıyaman Üniversitesi Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu. 

Yapılan incelemelerde Adıyaman Üniversitesi Besni Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mücahit Çelik hazır bulunurken, incelemelere Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk'te eşlik etti. İncelemelerde inşaatı gezen Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, inşaatı yapan müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. İncelemelerin ardından Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk'ü makamında ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman Üniversitesi hakkında bilgi vererek Öztürk'e teşekkür etti. İncelemelerin ardından kısa bir değerlendirme yapan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü Besni'nin rüyalarından birinin adım adım gerçekleştiğini ifade ederek Adıyaman Üniversitesi'nin kaliteli, huzurlu, ilkeli ve gelişmiş bir Üniversite olma...