29 / 04 / 2024

Adıyamanda Yapı Malzemeleri Fuarına katılan firmalara plaket verildi

Adıyamanda Yapı Malzemeleri Fuarına katılan firmalara plaket verildi

Adıyaman Valiliği ile KOSGEB İl Müdürlüğünün destekleriyle ilk defa düzenlenen İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı sona ererken fuara katılan 65 firmaya plaket verilerek onure edildi.

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Adıgüzel ve Mehmet Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Mansan Elektrik Elektronik Yapı Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mansan Elektrik Elektronik Yapı Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Ersin Adıyaman tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adıyaman'da Yapı Malzemeleri Fuarı'na katılan firmalara plaket verildi!

Adıyaman Valiliği ile KOSGEB İl Müdürlüğünün destekleriyle ilk defa düzenlenen İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı sona ererken fuara katılan 65 firmaya plaket verilerek onure edildi.

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri Fuarı açıldı!

İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Adıyaman'da açıldı. Vali Vekili Murat Süzen, fuarların sektörlerdeki gelişmeleri takip etmek ve yeni iş bağlantıları kurma noktasında çok büyük bir önem arz ettiğine işaret etti.

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri Fuarı 19 Kasım'da!

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dört gün sürecek olan fuara Türkiye’nin çeşitli illerinden ziyaretçiler bekleniyor.

Mobil Yapı Malzemeleri Denetim Sistemi yazılımı geliştirildi!

Yapı malzemeleri alanındaki denetim faaliyetlerini sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yapı malzemelerinin mobil sistemle denetlenmesi amacıyla Mobil Yapı Malzemeleri Denetim Sistemi” adı altında bir yazılım geliştirdi.

Yapı malzemeleri denetiminde devrim niteliğinde adım!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapı kontrol alanındaki yıllara dayanan tecrübesini yapı malzemelerinin imalatı ve yapıda kullanım koşulları ile ilgili süreçlere de aktararak, yapı malzemeleri alanındaki denetim faaliyetlerini artan bir ivme ile sürdürüyor.

Yapı malzemeleri mobil sistem ile denetlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bakanlık olarak “ Mobil Yapı Malzemeleri Denetim Sistemi ” adı altında bir yazılım geliştirdiklerini açıkladı.

Uzundere İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzundere İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Emeç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi, Adıyaman Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli tarafından kuruldu.

Ar Set İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ar Set İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yalçın Türköz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de Kadıköy'de kuruldu.

Keleş Kardeşler Yapı Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Kardeşler Yapı Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Keleş, Engin Keleş tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.

HDA İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HDA İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Canlı, Doğan Günay tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.

Adıyamanda Yapı Malzemeleri Fuarına katılan firmalara plaket verildi Haberi

Adıyamanda Yapı Malzemeleri Fuarına katılan firmalara plaket verildi

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın y  oğun çabaları sonrası kente kazandırdığı Fuar ve Kongre Merkezinde ilk resmi fuar 19-22 Kasım tarihleri arasında düzenlenirken fuarın son günü kapanış programı düzenlendi. Fuara katılan firma sahipleriyle toplu fuar fotoğrafı çektirilirken 65 firmaya ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım teşekkür plaketi takdim etti.


Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, ilk defa 5174 sayılı kanun gereğince TOBB denetiminde fuar yapıldığına dikkat çekerek şunları söyledi; “Fuarımız çok muhteşem bir şekilde geçti. Adıyaman’da bir ilki yaşadık. Çok heyecanlı 4 gün geçirdik. Ulusal çapta hatta onun üstünde bir standardı olan tertip düzen anlamında organizasyon güzeldi. Adıyaman’da ilk defa 5174 sayılı TOBB izniyle yapılan bir fuardı. Fuarlara çok...