04 / 05 / 2024

Adıyamandaki projeler hızlandı mı

Adıyamandaki projeler hızlandı mı

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Kentsel dönüşüm yasal adımlarla hızlandırılmalı!

İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Şeker, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şeker, kentsel dönüşümün yasal adımlarla hızlandırılması gerektiğine dikkat çekti.

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Ekrem İmamoğlu: Sosyal konut projelerini hızlandırdık!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, '2020'de neler oldu?' başlığı adında İBB tarafından yürütülen faaliyetleri anlattı. İmamoğlu, 'Sosyal konut projelerini hızlandırdık' dedi. 

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandırıldı!

Samsun Tekkeköy'de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip tarafından 600 iş gününde bitirilmesi talimatı verilen Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızlandırıldı.

Gaziosmanpaşa'daki kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Gaziosmanpaşa'da yaptığımız istişareler neticesinde, yaklaşık 4 bin 400 hak sahibinin bulunduğu alanda, yıl sonuna kadar tüm ihalelerimizi yapmak suretiyle, kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz" dedi...

Turizm yatırımları hızlandırılacak!

AK Parti, 12 maddelik turizm yatırımlarıyla ilgili teklifini TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Teklifte turizm yatırımlarının hızlandırılması gündeme getirildi.

Gemlik Termal Turizm Tesisi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Termal Turizm Tesisinde inşaat hızlandı

İnşaat profesyonellerine konut satışlarını hızlandırmanın püf noktaları anlatılacak!

Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonelleri için düzenlediği eğitimlere devam ediyor. Sektörün deneyimli isimleri ‘Dijital Pazarlama ile Konut Satışlarını Hızlandırmanın Püf Noktalarını’ anlatacak.

Murat Kurum: Kentsel dönüşüm sürecini hızlandıracağız!

Hatay Valiliği'nde basın açıklaması yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "İller Bankası kanalıyla 4 milyar liralık bir kredi kaynağını da belediyelerimize vermek suretiyle kentsel dönüşüm sürecini hızlandırmış olacağız" dedi...

Emlak Bankası riskli binaların güçlendirilmesini hızlandıracak!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Emlak Katılım Bankası'nın kurulmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Timur, ''Emlak Katılım Bankası, deprem tehlikesine karşı riskli binaların güçlendirilmesini hızlandıracak'' dedi.

OSB'lerde arsa tahsis süreçlerini hızlandırdık!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti mitinginde yaptığı konuşmada OSB'lerde arsa tahsis süreçlerini hızlandırdıklarını söyledi.

Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı!

İzmir'de yürütmeyi durdurma kararı ve yürütücü firmanın değişmesinden sonra faaliyetin durma noktasına geldiği Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı. 

Şahinbey Mecidiye Han'daki restorasyon çalışmaları hızlandı!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediyesi, Mecidiye Han’daki restorasyon çalışmalarını hızlandırdı.

Adıyamandaki projeler hızlandı mı Haberi

Adıyamandaki projeler hızlandı mı

Adıyaman son yıllarda sanayi yatırımları ile öne çıkıyor. Eğitimden sağlığa, enerjiden gıdaya kadar birçok alanda sayısız projenin hayata geçirildiği Adıyaman bu yükselişini sürdürmek için çalışmalarını hızlandırdı. Şehir, son verilere göre 2010'dan bu yana 8.1 milyar liralık fabrika ve inşaat yatırımına imza attı. Adıyaman'ın dış ticaret hacmi de rekor kırdı. 2008'den bu yana şehrin ihracatı da tam 11 kat artış gösterdi. 2006 yılında kurulan Adıyaman Üniversitesi ise sanayinin adeta beyin takımı rolünü üstlendi. Birçok üniversite-sanayi işbirliği projesine imza atan eğitim kurumunun 40'dan fazla 18 patentli buluşu da şehir ekonomisine katkı sağladı.


PETROL DE YÜZ GÜLDÜRDÜ


Türkiye'de üretilen ham petrolün yaklaşık yüzde 20'sini karşılayan Adıyaman, 2014'te petrol aramalarında en verimli sonuçların alındığı il oldu. Mevcut kapasitesini yüzde 11 artıran şehirde 39 üretim sahasındaki...