05 / 05 / 2024

Adıyamanın kentsel dönüşümü onaylandı

Adıyamanın kentsel dönüşümü onaylandı

Adıyaman’daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin Bakanlar Kurulu’nda alınan karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından onaylanarak Resmi Gazete’de yayınlandı. Müjdeyi Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu verdi...

Mehmet Özhaseki'den Adıyaman'ı ayağa kaldırma sözü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da, şehir merkezine yapacağımız konut ve iş yerlerini sosyal donatı alanlarıyla birlikte tamamlayarak şehrimizi hızla ayağa kaldıracağız." ifadesini kullandı.

Kütahya Sultanbağı'nda kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Kütahya'da 300 kişinin yaşadığı Sultanbağı Mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. Belediye Başkanı hem müjdeyi verdi hem dönüşüm ile ilgili detayları tek tek anlattı... 

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Son Dakika AFAD duyurdu: Adıyaman'da deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Adıyaman'ın Sincan ilçesinde deprem oldu. Saat 23:01'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Malatya ve Adıyaman'da peş peşe deprem oldu! Az önce deprem mi oldu? Son depremler!

Son dakika: Malatya ve Adıyaman'da hafif şiddette depremler meydana geldi. Malatya'nın Doğanşehir ilçesi ile Adıyaman'ın Sincik ilçesinde gerçekleşen depremler birbirine benze özellikler gösterdi.

SON DAKİKA: Adıyaman'da 4,6 şiddetinde deprem!

SON DAKİKA: Saat 23.20'de, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konut!

Yeni yatırımlar için hızlı bir şekilde çalışan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman’ın Merkez ilçesi projesinin ihalesini 1 Kasım tarihinde gerçekleştirecek. İşte detaylar…

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesinin ihalesini 1 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Adıyamanlılara büyük müjde! Adıyaman'ın o ilçesine 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Adıyaman projesinde 164 konut yer alacak.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar kentsel döbüşüm projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Adıyaman'da afet evlerinin tapusunu alamayan vatandaşların durumu TBMM'de!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bulunan bazı köylerde yaşanan afet neticesinde yapılan afet evlerinin tapusunu alamayan vatandaşların durumuna ilişkin soru önergesi verdi. 

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Adıyamanın kentsel dönüşümü onaylandı Haberi

Adıyamanın kentsel dönüşümü onaylandı

Adıyaman’daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin Bakanlar Kurulu’nda alınan karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından onaylanarak Resmi Gazete’de yayınlandı.


Adıyaman kent merkezi için en önemli projelerden olan kentsel dönüşüm projesine ilişkin Bakanlar Kurulu tarafından alınan karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından onaylanarak Resmi Gazete’de yayınlandı. 


Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, kentsel dönüşümün onaylanması ile beraber kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden paylaşımlarda bulunarak, kendisini sosyal paylaşım sitesinde takip eden takipçilerine müjdeyi verdi.


Hürriyet...