03 / 05 / 2024

adk travels

adk travels

Fadıl Akgündüz’ün satışa çıkarttığı ‘Caprice Gold Maldives Ebu Eyyub El Ensari House’ projesi, 29 Mayıs’ta iptal oldu. 4 ayda 18 milyon dolar toplayan Fadıl’a ortağı dolandırıcılıktan ihtar çekti...

Adk Arsa Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Adk Arsa Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sema Öztürk tarafından kuruldu.

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ashokkumar R. Vaghela ve Ronakkumar Patel ortaklığında kuruldu.

Adk Mimarlık Mühendislik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adk Mimarlık Mühendislik Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erdemoğlu tarafından kuruldu. 

ADK Yatırım Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ADK Yatırım Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sadık Adak tarafından kuruldu. 

ADK Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ADK Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, Isa Khadzhımuradov, İlyas Çalışkan, İsmail Adak Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 600 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Caprice Gold Maldives projesi iptal oldu!

Maldivler’de tatil vaadi veren Fadıl Akgündüz’ün devremülk sistemi ile pazarlamaya çalıştığı adanın sahibi ADK Akarsu şirketinin genel müdürü Eren Akarsu, verilen taahhüdün yerine getirmediğinden sözleşmeyi feshettiklerini açıkladı.

Caprice Gold Maldivler projesi iptal!

Maldivler’de tatil vaadi veren Fadıl Akgündüz’ün devremülk sistemi ile pazarlamaya çalıştığı adanın sahibi ADK Akarsu şirketinin genel müdürü Eren Akarsu, verilen taahhüdün yerine getirmediğinden sözleşmeyi feshettiklerini açıkladı.

adk travels Haberi

adk travels


Halk arasında ‘Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz’ün Türkiye’den 5475 kilometre uzaktaki Maldives’deki operasyonu da hüsranla sona erdi ve arkasında daha yapımı tamamlanmayan odaları satın alan ‘müşteriler’ bıraktı. 


Fadıl Akgündüz Caprice Gold'u bitiremedi; şirketleri devrediyor! Detaylar için tıklayın! 



İddialara göre Akgündüz Maldives projesinde 4 ayda 18 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Bu durum karşısında Akgündüz ile ortaklığını sonlandıran Maldivli Milletvekili Ahmed Nashid, haklarını aramak isteyenlere belge ve bilgi konusunda yardımcı olacaklarını açıkladı. 

Operasyonun hikayesi

Her şey Akgündüz’ün yeğeni Mehmet Salih Obut’un sahibi olduğu Caprice Gold Gayrimenkul şirketi ile Malpli milletvekili Ahmet Nashid’in şirketi ADK’nın 21 Ocak 20014 tarihinde yaptığı sözleşme ile başladı. İki şirket arasında yapılan sözleşmeye göre, Caprice Gold belli ödemeleri yaparak MadivesAdası’ndaki projeden hisse sahibi olacaktı. Hatta ödemeler tamamladığında projenin yüzde...