01 / 05 / 2024

Adnan Bozbay gayrimenkul değerlendirmesi

Adnan Bozbay gayrimenkul değerlendirmesi

Coldwell Banker Commercial Türkiye Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Adnan Bozbay, gayrimenkul sahibi olmak ve elindeki parayı değerlendirmek için yatırım yapmak isteyenler için uygun bir zaman olduğunu belirtti.

Cama Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Cama Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali adnan Aslan ve Salahattin Can Birol ortaklığında kuruldu.

Şanlı Real Estate Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Real Estate Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şanlı ve Aykhan Hasanzade ortaklığında kuruldu.

Arex Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arex Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Süphanoğlu, Ziya Türek ve Zahit Ulus ortaklığında kuruldu.

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan İessa ve Bader Nabeel Ebrahım Hasan Kamal ortaklığında kuruldu.

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Adnan Demirel tarafından kuruldu.

Expopert Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Expopert Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Adnan Shıhaden Mohammad tarafından kuruldu.

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Adnan Balota ve Nevzat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Serene İnternatıonal Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Serene İnternatıonal Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alı Adnan ve Shakhzoda Ergasheva ortaklığında kuruldu.

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süngü ve Bilgin Çifci tarafından kuruldu.

Adkar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adkar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Karakaş tarafından kuruldu.

İzmir’de kentsel dönüşüm seferberliği ilan edilmeli!

İzmir depreminden sonra tüketicilerin önceliğinin güvenli gayrimenkuller olduğunu dile getiren İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Adnan Bozbay ‘İzmir’de kentsel dönüşüm konusunda seferberlik haline geçmeliyiz." dedi.

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süvari, George Tounousian ve Saher Abdülkadiroğlu ortaklığında kuruldu.

Osmaniye'de 8.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Osmaniye Merkez Adnan Menderes Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 464 bin 940 TL bedelle satışa çıkardı.

Adnan Bozbay gayrimenkul değerlendirmesi Haberi

Adnan Bozbay gayrimenkul değerlendirmesi

Coldwell Banker Commercial Türkiye Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Adnan Bozbay, gayrimenkul sahibi olmak ve elindeki parayı değerlendirmek için yatırım yapmak isteyenler için uygun bir zaman olduğunu belirtti.


"Dövizdeki yükselişi fırsata çeviren yatırımcılar, ellerindeki birikimlerini TL'ye çevirerek gayrimenkul arayışlarına başladılar. Ama burada asıl önemli olan faiz oranları. Faizler şu anki seyrini koruduğu ve herhangi bir yükselme olmadığı müddetçe, bulunduğumuz dönemde gayrimenkul almak oldukça avantajlı.


Geçmişten günümüze Türk insanı için gayrimenkulün her zaman güvenli bir yatırım aracı olduğuna dikkat çeken Bozbay, hükümetin oluşması ve ardından yönetim mekanizmalarının yerine oturması sürecine ilave Ramazan'ın da etkisiyle gayrimenkul fiyatlarında kısa vadede bir miktar düşüş yaşanabileceğini, ancak piyasaları takip etmekte olan pek çok yatırımcının olduğunu ve uygun lokasyonlardaki doğru fiyatlı gayrimenkullere ilginin her zaman devam edeceğini...