17 / 05 / 2024

Adnan Çebi kimdir

Adnan Çebi kimdir

Mak-Yol İnşaat Sanayii Turizm ve Tic. A.Ş. CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Adnan Çebi kimdir? Adnan Çebi, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fatih Ebiçlioğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Koç Holding’de ne iş yapıyor?

Fatih Ebiçlioğlu hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üniversitelerde öğretim görevlisi olarak ders veriyor? Arçelik’te hangi alanda çalışmalar yapıyor? İşte Fatih Ebiçlioğlu’nun hayatına ilişkin detaylar...

Adnan Bali kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? İşte Adnan Bali'nin hayatı!

Bankacılık sektöründe adından bahsettirmeyi başaran Adnan Bali kaç yaşında? Adnan Bali kimdir? İşte ayrıntılar...

Dr. Adnan Ertem kimdir?

Vakıfbank yönetim kurulu üyesi Dr. Adnan Ertem kimdir? Dr. Adnan Ertem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mehmet Adnan Dabak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Credıtwest Faktoring A.Ş Bagimsiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Dabak kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Adnan Dabak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Adnan Dabak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Adnan Dabak'ın hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Nur Çebi Kimdir?

Ahmet Nur Çebi kimdir? Ahmet Nur Çebi’nin mesleği nedir? Ahmet Nur Çebi nereden mezundur? İşte detaylar!

Adnan Erdan Kimdir?

Adnan Erdan kimdir? Adnan Erdan’ın mesleği nedir? Adnan Erdan nereden mezundur? İşte detaylar!

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Arslan Adnan Türkoğlu kimdir?

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu kimdir? Arslan Adnan Türkoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Türkoğlu'nun biyografisi...

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi vefat etti!

Makyol İnşaat'ın kurucusu Saffet Çebi'nin eşi, Adnan Çebi, Mehmet Ali Çebi, Savaş Çebi ve Arzu Çebi'nin anneleri Sabriye Çebi vefat etti. 

Saffet Çebi kimdir? 

Makyol İnşaat ve Makyol Grubu’nun Kurucu Onursal Başkanı Saffet Çebi kimdir? Saffet Çebi daha önce hangi görevlerde bulundu?

Adnan Polat kimdir?

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat kimdir? Adnan Polat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün yeni başkanı seçildi. Peki Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Adnan Ertem kimdir?

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, 8 Mart 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Başbakanlık temsilciliğine atandı. Peki, Adnan Ertem kimdir? İşte Adnan Ertem özgeçmişi...

Adnan Çebi kimdir Haberi

Adnan Çebi kimdir

Adnan Çebi kimdir?

Adnan Çebi, Mak-Yol İnşaat Sanayii Turizm ve Tic. A.Ş. CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır.


1963 yılında Trabzon’da doğan Adnan Çebi,ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra İngiltere Richmond Üniversitesi İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu. 


Çalışma hayatına Seaquard Shipping Co.Ltd.’in Londra’da bulunan ofisinde stajyer olarak başlayan Adnan Çebi, 1985’te Mak-Yol İnşaat Sanayii Turizm ve Tic. A.Ş.’de Finans Müdürü Yardımcılığı,1989’da İş Geliştirme Müdürü ve 1992-94 yılları arasında da Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.


Çebi,1994 yılından bu yana Mak-Yol İnşaat Sanayii Turizm ve Tic. A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve CEO görevlerini yürütmekte. 


DEIK bünyesinde bulunan Türk-Amerikan İş Konseyi, Türk-İngiliz İş Konseyi, Avrasya İş Konseyi ve Afgan İş Konseyi’nin üyesi olan Çebi,Ukrayna İş Konseyi’nin de yürütme kurulu üyesi. 


Ayrıca Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulunda...