26 / 07 / 2024

Adnan Çetinkaya

Adnan Çetinkaya

ZYapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Bekir Karadeniz, Adnan Çetinkaya, Ozan Akbaş tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Adnan Polat: Kentsel dönüşüm sorunlu ilerliyor!

Kentsel dönüşümün sorunlu ilerlediğini belirten Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat “Saçımı enerji, Galatasaray ve Piyalepaşa’daki kentsel dönüşüm projesi beyazlattı” dedi.

Adnan Ertem kimdir?

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, 8 Mart 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Başbakanlık temsilciliğine atandı. Peki, Adnan Ertem kimdir? İşte Adnan Ertem özgeçmişi...

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda yapım çalışmalarına başlanıyor!

Bayraklı ile bornova’nın Karşıyaka ve Konak bağlantısını rahatlatacak olan “Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı”nda İzmir Büyükşehir Belediyesi yapım çalışmalarına başlayacak..

Adnan Yıldız, Bambus Yapı Denetim Şirketi'ni kurdu!

İşadamı Adnan Yıldız, yapı denetim sektörüne adım atarak, Bambus Yapı Denetim Limited Şirketi'ni kurdu. Şirketin açılışına Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile çok sayıda işadamı katıldı.

Yasemin Özata Çetinkaya kimdir?

Yasemin Özata Çetinkaya, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Sinop Valisi olarak atandı. Peki, Yasemin Özata Çetinkaya kimdir? İşte Yeni Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya..

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nın yapımına başlandı!

Yapım çalışmalarına başlanan İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı sayesinde, Bayraklı ve Bornova ilçelerinin Altınyol’a direkt bağlantısı sağlanacak. Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı 22.5 milyon liraya mal olacak.

Aydın'a Adnan Menderes Demokrasi Müzesi yapılacak!

AK Parti Aydın Milletvekili Erdem: " Boşaltılan Aydın Arkeoloji Müzesi'nin bulunduğu bina yeniden ele alınarak Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin yapımına başlanacak " şeklinde konuştu.

1984 yılında Boğaz sahil yoluna ''Başvekil Adnan Menderes'' adı verilmesi istenmiş!

1984 yılında Sarıyer Belediye Meclisi, Büyükdere'den Rumelihisarı'na değin süren ana sahil yolunun adını ''Başvekil Adnan Menderes'' Caddesi olarak değiştirmiş. Teklif, İstanbul Belediyesi'nde görüşüldükten sonra kesinleşecekmiş.

Aydın'da Adnan Menderes Parkı Cafe hizmete açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen “Adnan Menderes Parkı Restoran-Cafe” düzenlenen törenle açıldı...

Aydın Adnan Menderes Parkı açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes Bulvarı’nda bulunan Adnan Menderes Parkı, restore edilerek, “Adnan Menderes Parkı Restoran-Cafe” olarak hizmete başladı. Açılışta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu konuşma yaptı.

Sinpaş'ın acı günü! Adnan Gacemer vefat etti!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Müdürü Seba Gacemer'in kayınpederi, Kıvanç Gacemer'in babası Adnan Gacemer vefat etti.

Adnan Aydın'dan Atatürk Stadı eleştirisi!

Adnan Aydın, Atatürk Stadı'nın TOKİ'ye verilmesini eleştirdi. Aydın, yaptığı açıklamada, Ordu stadının yıkılarak kent meydanı haline dönüştürüleceğini, Giresun'da ise Atatürk stadı üzerine inşaat yapımının gündemde olduğunu belirtti.

Adnan Şenses'in olay mirası bölüşüldü!

Sanatçı Adnan Şenses'in ölümünün ardından kızıyla eşi arasında soruna neden olan benzin istasyonu geçen hafta satıldı. 7 milyon dolara alıcı bulan benzinliğin parası, varislere bölüştürüldü.

Adnan Çetinkaya Haberi

Adnan Çetinkaya
ZYapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Bekir Karadeniz, Adnan Çetinkaya, Ozan Akbaş tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de kuruldu. 


ZYapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1- a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, b. satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...