07 / 05 / 2024

Adnan Demirci kimdir

Adnan Demirci kimdir

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci, ilk seçim çalışmasında belediyenin taşeron işçileriyle bir araya geldiğini söyleyerek, bölgeye OSB kuracağının sözünü verdi.

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Adnan Bali kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? İşte Adnan Bali'nin hayatı!

Bankacılık sektöründe adından bahsettirmeyi başaran Adnan Bali kaç yaşında? Adnan Bali kimdir? İşte ayrıntılar...

Dr. Adnan Ertem kimdir?

Vakıfbank yönetim kurulu üyesi Dr. Adnan Ertem kimdir? Dr. Adnan Ertem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mehmet Adnan Dabak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Credıtwest Faktoring A.Ş Bagimsiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Dabak kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Adnan Dabak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Adnan Dabak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Adnan Dabak'ın hayatına dair merak edilenler.

Adnan Erdan Kimdir?

Adnan Erdan kimdir? Adnan Erdan’ın mesleği nedir? Adnan Erdan nereden mezundur? İşte detaylar!

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Arslan Adnan Türkoğlu kimdir?

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu kimdir? Arslan Adnan Türkoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Türkoğlu'nun biyografisi...

Arnavutköy'de sanayici kardeşler arasında mal varlığı kavgası!

Sanayici Mustafa ve Adnan Demirci kardeşler 250 milyon lirayı aşkın mal varlığını paylaşamayınca kavga çıktı. Dönemin Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk ile bazı polisler, kardeşlerden Mustafa Demirci’den yana oldu. Adnan Demirci de suç duyurusunda bulundu.

Adnan Polat kimdir?

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat kimdir? Adnan Polat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Adnan Demirci'den Mamak'a OSB sözü!

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci, ilk seçim çalışmasında belediyenin taşeron işçileriyle bir araya geldiğini söyleyerek, bölgeye OSB kuracağının sözünü verdi.

Uğur Emre Demirci kimdir?

Mimar Uğur Emre Demirci kimdir? Mimar Uğur Emre Demirci bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? Uğur Emre Demirci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Uğur Emre Demirci..

Burçin Demirsoy Demirci kimdir?

Mimar Burçin Demirsoy Demirci kimdir? Mimar Burçin Demirsoy Demirci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burçin Demirsoy Demirci, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Cem Demirci kimdir?

Ankara’daki Gayrimenkul projelerinde Pazarlama ve Satış danışmanlığı hizmeti veren Cef Danışmanlık'ta iş ortağı - danışman olarak görev yapan Cem Demirci, gayrimenkul sektörü birçok ödül sahibi.

Adnan Demirci kimdir Haberi

Adnan Demirci kimdir

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci, ilk seçim çalışmasında belediyenin taşeron işçileriyle bir araya geldiğini söyledi. Demirci, Bir tek insana iş yaratmak için kendimi ortaya koyacağım. İşinde aşında olan hiçbir kardeşimizin işine dokunmayacağız” diye konuştu.

''Projelerimi tek başıma yapamam''

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, ''Projelerimi tek başıma yapamam onların da desteğine ihtiyacım var'' diyen Demirci, “Biz sosyal demokratız, emekten yanayız. İşinde aşında olan hiçbir kardeşimizin işine dokunmayacağız. Onların hepsine de şu sözü verdim; ‘İçinizden heyet oluşturup Çankaya’ya gideceksiniz. Çankaya Belediyesi’nde taşeron işçi en düşük ne kadar maaş alıyorsa biz de size onu vereceğiz.’ Genel başkanımızın 2 bin 200 lira sözü var, biz onun da üzerinde maaş vereceğiz. İşçiler benim mesai arkadaşım olacak, iç barışı olmayan bir yerde başarı gelmez....