04 / 05 / 2024

Adnan Gacemer kim

Adnan Gacemer kim

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Müdürü Seba Gacemer'in kayınpederi, Kıvanç Gacemer'in babası Adnan Gacemer vefat etti.

Sinpaş'ın acı günü! Adnan Gacemer vefat etti!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Müdürü Seba Gacemer'in kayınpederi, Kıvanç Gacemer'in babası Adnan Gacemer vefat etti.

Adnan Ertürk kimdir?

Gelir İdaresi Başkanlığına Vergi Denetim Kurulu Başkanı olarak atanan Adnan Ertürk kimdir? Adnan Ertürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gelir İdaresi Başkanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanı Adnan Ertürk'ün biyografisi...

Gelir İdaresi Başkanlığı'na Adnan Ertürk atandı!

Kalkınma Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan getirildi. Gelir İdaresi Başkanlığına Vergi Denetim Kurulu Başkanı Adnan Ertürk, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığına ise Vergi Başmüfettişi Hüseyin Karakum atandı.

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'daki yapıların 3'de 1'i hazine arazileri üzerine kurulu!

Torbalı Ticaret Odası'nın (TTO) toplantısına konuk olarak katılan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Torbalı'nın 3'de 1'i hazine arazilerinin üzerine kurulu yapılardan oluşuyor. Bu konuyu çözmek lazım. Bu belediye hepimizin" dedi.

Gaiplik kararını kim verir?

Kendisinden uzun zamandır haber alınmayan ve ölüm olasılıklarının yüksek olduğu kimselerin kişiliğinin son verilmesi için mahkemece verilen karar "gaiplik kararı" olarak nitelendiriliyor. Peki gaiplik kararını kim verir? Gaiplik kararı görevli mahkeme han

Eski emlak vergisi borcunu kim öder?

Geçmiş dönemlere ait ödenmeyen emlak vergilerinde devreden ve devralanın müteselsil sorumluluğu hakkındaki özelgede yer alan esaslara göre eski emlak vergisi borcunu kim öder? İşte yanıtı...

Kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi dönemi içerisinde en çok merak edilen hususlar arasında kooperatiflerden alınan evin emlak vergisinin kim tarafından ve nasıl ödeneceği oluyor. Peki, kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Adnan Saka: Kuzey Ege Çandarlı Limanı ile İzmir ticaret merkezi haline gelecek!

Çandarlı limanında devam eden çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Adnan Saka: "Kuzey Ege Çandarlı Limanı projesi ile birlikte İzmir yeniden küresel bir ticaret merkezi haline gelecek" dedi.

Doğalgaz abonelik bedelini kim öder?

Doğalgaz abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. Peki doğalgaz abonelik bedelini kim öder? Doğalgaz abonelik ücretleri 2014 ne kadar?

Kim Marketler zinciri, Denmar'ı satın aldı!

Kim Mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor.

Kim Marketler Zinciri, İzmirli Denmar Marketleri'ni satın aldı!

Kim, mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor...

Kamu yararı kararını kim alır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malları kamulaştırılıyor. Peki, kamu yararı kararını kim alır? İşte Kamulaştırma Kanunu esasları...

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

Adnan Gacemer kim Haberi

Adnan Gacemer kim

 Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Müdürü Seba Gacemer'in kayınpederi, Kıvanç Gacemer'in babası Adnan Gacemer vefat etti. Müteveffanın naaşı, 01 Şubat 2015 Pazar günü (bugün) ikindi namazını müteakip Karacaahmet Şakirin Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda...