06 / 05 / 2024

Adnan İnanıcı güvenevler mahallesi okul

Adnan İnanıcı güvenevler mahallesi okul

Gaziantep'te, İşadamı Adnan İnanıcı tarafından yaptırılacak olan 18 derslikli ortaokulun protokol imza töreni gerçekleşti. Törene Gaziantep Valisi Erdal Ata, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Adnan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İnanıcı katıldı...

1935'te konut sahiplerinden alınan eksik ve fazla vergilere çözüm getirilmiş!

1935 yılında bina vergilerinin artırılması gündeme gelmiş. Alınan vergilere göre binaların değerinin artırılmamasına karar verilmiş. 

1941 yılına alınan karar: Cadde ve sokaklara numara konulmayacak!

1941 yılında alınan karara göre cadde ve sokaklara numara konulmayacağı bildirilmiş. Yeni karara göre sokak ve caddeler isimle adlandırılmasına karar verilmiş.

Sinbo’dan elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Sfh-3394 infrared ısıtıcı görücüye çıktı!

Kasım ayının gelmesiyle beraber sıcaklıkların düşmesi sonucu insanlar elektrikli ısıtıcı alımlarına hız verdi. Bu kapsamda, Sinbo da tüm kullanıcıları memnun edecek bir elektrikli ısıtıcıyı piyasaya çıkardı.

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karabiber tarafından kuruldu.

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Çakıcı: Gıda krizi kapıda!

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Hakan Çakıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından Türkiye genelinde gıda krizi yaşanabileceğini söyledi. 

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

ŞOK'tan yaz kataloğu: Deniz şortu 99,95 TL'ye, güneş spreyi 330,90 TL'ye yüzücü gözlüğü 39,95 TL'ye düştü

ŞOK market 31 Mayıs Çarşamba tarihli ikinci bir indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu katalogta deniz şortundan güneş kremine, plaj havlusundan yüzücü gözlüğüne kadar yaz ürünleri yer aldı. İşte ŞOK 31 Mayıs Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğu...

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 16 Nisan Pazar güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Son dakika haberine göre, milyonlarca sürücü güncel akaryakıt fiyatlarını öğrenmek için araştırmalar yapıyor. BP, Opet, PO ve Total gibi markaların 16 Nisan 2023 tarihli fiyat listelerine göre, illere göre benzin, motorin ve LPG fiyatları değişkenlik gösteriyor.

Araç sahipleri dikkat: Paralarınızı geri alabilirsiniz...

Alınan karara göre AVM otoparklarının ilk 3 saati ücretsiz olması gerekiyor. Fakat İstanbul'da bazı AVM'lerin bu kurala uymadığı ortaya çıktı. İlk 3 saate ücret ödeyen sürücülerin ise paralarını geri alabilecekleri açıklandı. İşte detaylar...

Doların gücü gümüş fiyatlarında deprem etkisi yarattı! 26 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Yeni haftanın ilk işlem gününde dolar kuru gümüş fiyatlarını etkisi altına aldı. Kıymetli metal olan gümüş fiyatları doların ani yükselişinden olumsuz etkilendi. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş alış satış fiyatları kaç TL? İşte 26 Eylül 2022 gümüş fiyatları...

Adnan İnanıcı güvenevler mahallesi okul Haberi

Adnan İnanıcı güvenevler mahallesi okul


Gaziantep'te, İşadamı Adnan İnanıcı tarafından yaptırılacak olan 18 derslikli ortaokulun protokol imza töreni gerçekleşti.


Gaziantep Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen protokol imza törenine; Gaziantep Valisi Erdal Ata, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Adnan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İnanıcı, kurum müdürleri ve daire amirleri katıldı.


Şehitkamil ilçesine bağlı Güvenevler Mahallesi’nde yapılacak olan 18 derslikli Adnan İnanıcı Ortaokulu’nun protokol imza töreni Vali Erdal Ata ve İşadamı Adnan İnanıcı arasında imzalandı. Okul inşaatına protokol imza töreninden itibaren 1 ay içinde başlanacağı ve ortaokula Adnan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İnanıcı'nın isminin verileceği öğrenildi.


Protokol imza töreni öncesi açıklamalarda bulunan Gaziantep Valisi Erdal Ata, “Adnan İnanıcı, sağ olsun bizim önerimizi kırmayarak okul yaptırmaya karar verdi. Adnan İnanıcı’ya eğitime katkılarından dolayı...