14 / 05 / 2024

adnan menderes iç hatlar ne zaman açılıyor

adnan menderes iç hatlar ne zaman açılıyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, 20 milyon yolcuya hizmet verecek Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar terminalinin, mart ayı içerisinde açılacağını belirtti. Yeni terminalin açılmasıyla havalimanı tam kapasite hizmet verecek...

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına çıktı. İlanlara son başvuru tarihi 27 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nde sona gelindi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin yapım çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. Soylu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda videoya da yer verdi.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tam gaz!

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin yapımı için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Amerika’da Emlak Kralı olan Türk: Adnan Şen!

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan bugünkü yazısında Adnan Şen'i kaleme aldı. İşte Turan'ın o yazısı...

Hollywood, Adnan Şen ve Begüm Şen'in malikanesini konuşuyor!

Hollywood 2017 yılında Amerika-Los Angeles’ta bölgenin sayılı müteahhitleri arasına giren Adnan Şen'i konuşuyor.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılışa hazırlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, GTİ işbirliğiyle yap-işlet-devret modeliyle, darbeden sonra idam edilen Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın yargılamasının yapıldığı Yassıada, yeni adıyla Demokrasi ve Özgürlükler Adası, bugün açılıyor...

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Adnan Menderes'in şahsi eşyalarının yer alacağı Adnan Menderes Demokrasi Müzesi ve rekreasyon alanının inşaatında sona gelindi.

Adnan Menderes Müzesi’nin inşaatında sona gelindi!

Aydın’a değer katması planlanan Adnan Menderes Müzesi'nde inşaat çalışmalarında sona geldi. Müzenin Aydınlıların yeni yaşam alanı olması planlanıyor.

Demokrasi ve Özgürlük Adası projesinde sona doğru!

Türk Demokrasi tarihinde kara bir leke olarak görülen Başbakan Adnan Menderes’in ve iki bakanın idam kararının verildiği Yassıada’nın kongre merkezi ve müzeye dönüştürülmesi projesinde inşaat çalışmalarında sona gelimdi. Projede son durum havadan görüntülendi...

Aydın'da 8. kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Aydın merkez Efeler ilçesi Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kampüsünde yer alan yurt inşaatında çalışan Doğan Mıhçı iskeleden düşerek yaşamını yitirdi.

Çiğdem Karaaslan: Yassıada'da geçmişin ayak sesleri duyulacak!

1960 darbesi sonrası Adnan Menderes ve arkadaşlarının yargılandığı ve idama mahkûm edildiği Yassıada yeni çehresine kavuşmak için gün sayıyor. Yassıada Müzesi'nin mimarı Karaaslan, "Bir zaman tüneli olacak. Orada ayak sesleri duyacağız. Kendimizi bambaşka bir mekanda bulacağız" dedi..

Layan İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Layan İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan K.I. Abudeyan tarafından kuruldu.

Adnan Menderes Havalimanı'nı her gün büyütüyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adnan Menderes Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı.

adnan menderes iç hatlar ne zaman açılıyor Haberi

adnan menderes iç hatlar ne zaman açılıyor


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan,  yaptığı açıklamada, dış hatlar terminali, 250 milyon avroluk yatırımla 2006'da tamamlanan İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda, iç hatlar terminalinde de mutlu sona yaklaşıldığını söyledi.


Terminalinin mart ayı içinde açılacağını bildiren Elvan, yeni terminalin açılmasıyla havalimanının tam kapasite hizmet vermeye başlayacağını belirtti.


Adnan Menderes Havalimanı’nın 2003'te yaklaşık 2 milyon 338 bin olan yolcu sayısının, 2013'te yüzde 337'lik artışla yaklaşık 10 milyon 209 bine çıktığını ifade eden Elvan, yıllık 20 milyon yolcuya hizmet verebilecek iç hatlar terminalinin açılmasıyla havalimanının yıllık yolcu kapasitesinin 30 milyona ulaşacağını kaydetti.


Elvan, iç hatlar terminalinin 260 milyon avroya mal olduğunu belirterek, "Bu iş için devletin kasasından tek kuruş çıkmadı. Havalimanı Yap-İşlet-Devret modeli ile tamamlandı" dedi.


Adnan Menderes Havalimanı’na yapılan yatırımların süreceğini belirten Elvan, havalimanı...