28 / 07 / 2024

Adnan Menderes köprü

Adnan Menderes köprü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Valiliği kompleksinin önüne D-100 Karayolu, demiryolu ve yan yolları kapsayacak yaya üst geçidi yapılıyor.

Antalya'ya yeni köprülü kavşak!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Serbest Bölge Köprülü Kavşağı'nda inceleme yaptı. 

İzmir Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi!

İzmir'in Kınık ilçesinde bulunan, kullanılamaz durumdaki Adnan Menderes'in adını taşıyan 60 yıllık Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi.

Adnan Menderes Üniversitesi'ne ek bina yapılacak!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, 2017'de üniversite yatırımları için ayırdıkları 30 milyon liralık bütçenin bir kısmı ile hastaneye ek bina yapacaklarını söyledi.

Trabzon Köprübaşı yatırımları hız kesmiyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını yoğunlaştırarak sürdürürken Köprübaşı ilçesi Beşköy Mahallesi Muhtarı Adnan Aydın, “Mahalle muhtarı olarak Büyükşehir Belediyemizin mahallemizdeki çalışmalarını takip etmeye yetişemiyorum” dedi.

Antalya Ak Köprü ile 12 mahalle birbirine bağlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanyalıların dördüncü boğaz köprüsü adını taktıkları Dim Vadisi’ndeki 12 mahalleyi bir birine bağlayan Ak Köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

Gebze Adnan Menderes Kültür Merkezi'ndeki dükkanlar satıldı!

Bütçe krizinin yaşandığı Darıca Belediye Meclis toplantısının yankısı sürüyor. Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde dükkanların durumuyla ilgili soruya yanıt veren Başkan Karabacak, dükkanların satış işleminde bütün prosedürlerin tamamlandığını ifade etti.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi MYO'nun kurulmasına onay!

Yükseköğretim Kurulu(YÖK) Başkanlığı, Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, Adnan Menderes Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nun kurulmasına onay verdi. Karar, Germencik halkını mutlu etti.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes caddesinde asfalt serim işlemleri gerçekleştirilecek.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada “’Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri Adapazarı Adnan Menderes Caddesi’nde devam etmektedir." dedi

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm devam ediyor. Arterin Bosna Caddesi Kavşağı ile Eski Terminal Kavşağı arasında kalan bölümü asfaltlanıyor.

Adnan Menderes Üniversitesi Davutlar MYO'ya ek bina yapıldı!

AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde yapımı devam eden Adnan Menderes Üniversitesi Davutlar Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü ek binası Nisan ayında tamamlanarak öğrenci kabul etmeye başlayacak.

Alanya Ak Köprü'nün 4 ayağından ikisi tamamlandı!

Alanya'da geçen Ekim ayında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel tarafından temeli atılan Ak Köprü'nün inşaatı sürüyor.

Adnan Menderes köprü Haberi

Adnan Menderes köprü

Çalışma kapsamında ana direkleri dikilen köprünün tabliyeleri de montajlandı. Valilik ve 42 Evler arasında uzanan köprü, Kocaeli’nin yürüyen merpenli ve asansörlü beşinci yaya köprüsü olacak. Köprünün tamamlanarak hizmete girmesiyle eski betonarme köprü yıkılacak.

Yeni köprü, yaya trafiğini D-100’ün kuzeyi ile güneyine bağlayacak önemli bir geçiş olacak. Köprü valilik kompleksine de yaya ulaşımını kolaylaştıracak. 42 Evler yönünden gelen vatandaşlar ile tren istasyonu durağı ve D-100 durağından inen vatandaşlar, yaya köprüsü vasıtasıyla karşıdan karşıya rahatça geçebilecekler.

110 metre uzunluğunda 4 buçuk metre genişliğinde yapılan yaya köprüsün alt yüksekliği 6 metre. Üst geçitte engelliler ve yaşlılar için 5 asansör yer alacak. Yaya köprüsünde 2 yürüyen merpen, 5 adet de normal merpen bulunacak. Yaya köprüsü çelik üst yapısı eğit gergin askılı olacak. D-100 Karayolu’nun İzmit...