04 / 05 / 2024

adnan oktar çiftliği

adnan oktar çiftliği

Adnan Oktar, Silivri’de lüks çiftlik evi yaptırdı. Adnan Oktar’ın Cemaati’ne ait olan A9 kanalının Facebook hesabından paylaşılan fotoğraflarda, lüks çiftlik evi tanıtıldı.

Adnan Oktar: Tek bir malım, mülküm hiçbir şeyim yok!

Adnan Oktar Grubu'na yönelik 171'i tutuklu 226 sanıklı davaya devam edildi. Oktar ifadesinde, "Ben 65 yaşındayım tek bir malım, mülküm hiçbir şeyim yok” şeklinde konuştu.

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki villası dudak uçuklatan rakama satılıyor!

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli'deki villası dudak uçuklatan rakama satılıyor. Kapısına "satılık" ilanı asılan villa için 190 milyon lira isteniyor.

Adnan Oktar’ın Kandilli’deki arazisinde 23 kaçak bina yıkıldı!

Adnan Oktar ve grubuna yönelik başlatılan operasyonda; Kandilli’de kaldıkları binaların kaçak olduğu saptandı ve yıkım işlemleri gerçekleştirildi. 25 ünitenin bulunduğu 3 dönüm arazide 23 kaçak bina dozerler tarafından yıkıldı. 

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki villası boşaltıldı!

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün Kandilli'deki villası için yıkım kararı alınmıştı. Karar sonrası villa boşaltıldı.

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki kaçak yapıları için yıkım kararı bekleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Encümeninin, Adnan Oktar'ın Kandilli'deki kaçak yapıları için aldığı yıkım kararının uygulanması için mülklerin devredildiği TMSF'ye yazı yazılması üzerine devreye savcılık girdi.

Adnan Oktar'a ait kaçak yapılar için yıkım kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Encümeni, Adnan Oktar grubunun yıllardır kullandığı Kandilli'deki villanın bulunduğu arazideki onlarca kaçak yapı için yıkım kararı aldı.

Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki villasının içi görüntülendi!

Adnan Oktar Çetesi'nin Çengelköy'deki villasının içi görüntülendi. İstanbul Boğazı manzaralı milyon dolarlık köşkte, lüks yaşamından izler bulunuyor. 

Adnan Oktar’ın Çengelköy'deki villası yıkılacak!

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün Çengelköy'deki villası için yıkım kararı çıktı. 12 bin metrekarelik alana kurulu villa operasyondan sonra ilk defa görüntülendi.

Adnan Oktar'ın villası tapuda arsa olarak kayıtlı iddiası!

Adnan Oktar'ın dikkat çeken villasının bulunduğu alanda, imar planına göre üstünde yapı gözükmediği, tapuya göre ise orası bir arsa olarak kayıtlı olduğu iddia edildi..

Malatya Hanımın Çiftliği Dönüşüm Projesi gün sayıyor!

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni TOKİ ile birlikte hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yine sağlıksız yapılaşmanın olduğu Taştepe-Hanımın Çiftliği bölgesinde yeni bir dönüşüm projesi hayata geçiriyor.

Atatürk Orman Çiftliği'nin otopark alanı kiralanıyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından 25 bin 303 metrekare boş alanın araç park alanı, açık oto pazarı veya otopark olarak kiralanması işi yapılacak.

Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu ne zaman açılacak?

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, bir buçuk yıldır kapalı olan Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu'nun ne zaman açılacağını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Atatürk Orman Çiftliği'nde kurulacak otopark mecliste konu oldu!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde otopark veya oto pazarı kurulması için yapılacak kiralamaya ilişkin Başbakan Yıldırım'a 5 soru sordu..

adnan oktar çiftliği Haberi

adnan oktar çiftliği

Adnan Oktar’ın Silivri’de yeni inşa edilen lüks çiftlik evinin fotoğrafları yayımlandı. A9 kanalının Facebook hesabından paylaşılan fotoğraflarda köşkle ilgili bilgiler de yer aldı. Hesaptaki bilgiler şöyle: Silivri'de inşa edilen çiftlik evlerinin dekorasyonuyla hiç gitmediği halde, en ince detayına kadar Adnan Oktar ilgilendi.



Çiftlik evinin ön giriş kapısı.



Çiftlik evinin bahçesindeki bir dinlenme köşkü.



Silivri'nin en büyük yapay göletindeki şelale ve Osmanlı stilinde dizayn edilmiş kayıklar.



Yapay göl kenarında Osmanlı köşkü.



Çiftlik evinin arka bahçesi ve süs havuzu.



Çiftlik evinin bahçesinde yer alan köşk.



Çiftlikte göl manzaralı seyir köşkü.



Osmanlı eserleriyle dekore edilen yüksek tavanlı köşkün asma katında oturma bölümü.



Yapay göl kenarında Osmanlı köşkü.



Çiftlik evinin arka bahçesi ve süs havuzu.



Yeşil kadife üzerine altın işlemeli ve Osmanlı arması...