15 / 05 / 2024

Adnan Şahintürk

Adnan Şahintürk

Ekşioğlu Yapı Denetim Limited Şirketi, Adnan Şahintürk tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık 2014 tarihinde Eyüp, Rami Yeni Mahallesi, İslambey Caddesi'nde kuruldu.

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Şahintürk tarafından kuruldu.

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şahintürk tarafından kuruldu.

Evini satışa çıkaran Adnan Şen, İngiltere’de de gündem oldu!

Los Angeles’taki evini 75 milyon dolara satışa sunan Adnan Şen, ABD’den sonra İngiltere’de de gündem oldu. Yabancı basın, Türk işadamının başarılı bir emlak kralı olacağını kaleme aldı...

Amerika’da Emlak Kralı olan Türk: Adnan Şen!

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan bugünkü yazısında Adnan Şen'i kaleme aldı. İşte Turan'ın o yazısı...

Adnan Polat'tan 24 milyonluk vurgunla ilgili açıklama!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat,  Air Albania Havayolu’nun ortağı Arnavut işadamı Sinan İdrizi tarafından dolandırılması hakkında açıklama yaptı. Polat, "İş hayatım boyunca ilk kez karşılaştığım bu durum karşısında Türk adaletine konuyu intikal ettirmeye karar verdim" diye konuştu

Nafia Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nafia Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şahintürk ve Ömer Faruk Azak tarafından kuruldu.

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Dora Şahintürk kimdir?

JLL Türkiye’de, 1 Aralık 2019 tarihi itibarıyla Dora Şahintürk  Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak atandı. Peki Dora Şahintürk kimdir? Dora Şahintürk daha önce hangi görevlerde bulundu?

JLL Türkiye’de nöbet değişimi!

Yönetim Kurulu Üyelerinden Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, JLL Türkiye Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak göreve getirildi...

Türk çeliğine İran tehdidi!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada İran'ın son yıllarda hızla artan çelik üretimi ve devlet destekli düşük fiyatlarının Türk çelik üreticilerini tehdit etmeye başladığını söyledi.

Bakırköy Adnan Kahveci Bulvarı imar planı askıda!

Bakırköy Adnan Kahveci Bulvarı Köprü Projesine ilişkin imar planı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı..

Adnan Yıldırım yeniden Eximbank Genel Müdürü oldu!

Türkiye İhracat Kredi Bankası (Türk Eximbank) Genel Müdürlüğüne yeniden Adnan Yıldırım atandı...

Türk Eximbank müteahhitler için teminat desteğine başlıyor!

Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, 2018'den itibaren teminat mektubu konusunda adım atacaklarını söyledi.

Adnan Şahintürk Haberi

Adnan Şahintürk

Ekşioğlu Yapı Denetim Limited Şirketi, Adnan Şahintürk tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu. 


Ekşioğlu Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amacı, can ve mal güvenliğini teminen imar planlama fen sanat ve sağlık kurallarına standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar.


Ekşioğlu Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Eyüp, Rami Yeni Mahallesi, İslambey Caddesi,...