13 / 05 / 2024

Adnan Saka haberleri

Adnan Saka haberleri

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Aliağa 'nın 40 yılda dev bir sanayi, ticaret ve liman kentine dönüştüğünü belirterek, Aliağa’nınEge bölgesi için ne kadar önemli olduğunu söyledi.

İzmir Aliağa'da konut sıkıntısı yaşanıyor!

İzmir Aliağa'da artan nüfus, konut ihtiyacını da maksimum seviyeye çıkardı. Aliağa Ticaret Odası (ATO) Başkanı Adnan Saka, ilçede konut sıkıntısının yaşandığını belirtti.

Yabancılar Aliağa'da 100-150 dönümlük arazi bakıyor!

Farklı ülkelerden gelen yatırımcılar, Aliağa’yı çok uluslu bir ilçe yaptı. Adnan Saka, “Başını sağa çeviriyorsun Hintli, sola çeviriyorsun Meksikalı. Aliağa’nın hem uluslararası hem de yerli nüfusu artıyor” dedi

Adnan Zanburkan: Roma mezarlığına lüks konut yapılamaz!

Kocaeli İl Kültür Ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, “Roma mezarlığına lüks konut” başlıklı haberimizle ilgili, “Böyle bir şey söz konusu değil. Tarihin talan edilmesine asla müsaade etmeyiz” dedi.

Adnan Menderes Havalimanı'nda ilk güvenlik kontrol noktaları kaldırılıyor!

İzmir Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre TAV’ın işlettiği, Türkiye’nin en büyük iç hatlar terminali, Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde 1 Temmuz’dan itibaren ilk güvenlik kontrol noktaları kaldırılacak.

UKOM Yönetimi Adnan Kuşoğlu ile görüştü!

Ukra City Komşuları Derneği yeni bir açıklama yaptı. UKOM yaptığı açıklamada Adnan Kuşoğlu'nun müteahhit firma olarak gelen ekstra taleplere cevap vermenin mümkün olmadığı konusundaki sözlerini dile getirdi.

Aydın'da Adnan Menderes Demokrasi Müzesi yapılıyor!

Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, merhum başbakanlardan Adnan Menderes anısına Aydın'da müze kurulması talimatı doğrultusunda çalışmalara başlandığı belirtti.

Aydın Adnan Menderes Demokrasi Müzesi çalışmaları devam ediyor!

Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, proje çalışmaları devam eden Adnan Menderes Demokrasi Müzesi için bilgi, belge ve eşya toplama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Özcandan Seyahat Adnan Candan Nakliye Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Pendik Şubesi açıldı!

Özcandan Seyahat Adnan Candan Nakliye Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Pendik Şubesi 20 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Kurtköy'de açıldı.

Adnan Köşker Gebzeliler'e 2B müjdesi verdi!

Kurmaylarıyla birlikte Yavuz Selim ve Hürriyet mahallerine çıkarma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2B sorunun çözümüne ilişkin müjdeyi bölge sakinlerine kahve ve açık hava toplantılarında verdi.

Adnan Bostan Mobilya Rusya'da fabrika kurdu!

RICC markasıyla tanınan Adnan Bostan Mobilya, Rusya'da 10 milyon dolarlık yatırımla 250 kişilik istihdama yol açacak bir fabrika kurdu. Uluslararası dekorasyonda İtalyanlara rakip olan firma, yakında Kuveyt'te mağaza açacak.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın temeli atıldı!

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın temeli dün düzenlenen törenle atıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, törendeki konuşmasında, Büyükşehir’e yönelik karalama kampanyası hakkında önemli mesajlar verdi:

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın temeli atıldı!

İzmir’de, bornova ilçesini Bayraklı kıyılarına taşıyacak ve yaklaşık 22 buçuk milyon maliyetle yapılması planlanan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Hasan Saka kimdir?

Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Saka kimdir? Hasan Saka, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Saka, ne zamandan beri, Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Adnan Saka haberleri Haberi

Adnan Saka haberleri

Ege Bölgesi'nin 100 sanayi kuruluşu arasında ilk 10'da beş, ilk 100'de ise 11 şirketin yer alması, İzmir'in Aliağa ilçesinin ekonomik önemini bir kere daha gösterdi. Açıklanan liste hakkında değerlendirmede bulunan Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı ve TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Türkiye’nin en önemli ve stratejik sanayi şehri Aliağa’nın, 40 yılda dev bir sanayi, ticaret ve liman şehrine dönüştüğünü söyledi.


Saka, yaptığı açıklamada, “Aliağa, mevcut potansiyeliyle Ege Bölgesi ve Türkiye için hayati öneme sahip bir konumda yer almaktadır. Bölgemizdeki Tüpraş ve Petkim başta olmak üzere petrol ve petrokimya endüstrisi, enerji üretimindeki payı ve ulusal enerji kapasitesine katkısı, demir çelik sektöründeki öncülüğü, gemi söküm, kâğıt ve gübre sektörlerindeki yatırımlar, liman ve denizcilik yatırımları, 10 milyon metrekare alan üzerine kurulu,...