17 / 05 / 2024

Adnan Şen Alp Şen Vakfına bağış

Adnan Şen Alp Şen Vakfına bağış

Evladını kaybettikten sonra ABD'ye yerleşen Begüm Şen, İstanbul'daki iki ayrı villasını oğlunun adını taşıyan vakfın seçtiği hasta çocuklara tahsis edecek.

Adnan Şen'in 75 milyon dolarlık malikanesi için Amerikan basınından eleştiri!

Ünlü iş adamı Adnan Şen, Los Angeles’ta bulunan malikanesini geçtiğimiz yıl 75 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Hiç kimsenin alıcı olmadığı lüks villa içni Amerikan basını ‘En fazla 50 eder’ diyerek eleştirdi..

Evini satışa çıkaran Adnan Şen, İngiltere’de de gündem oldu!

Los Angeles’taki evini 75 milyon dolara satışa sunan Adnan Şen, ABD’den sonra İngiltere’de de gündem oldu. Yabancı basın, Türk işadamının başarılı bir emlak kralı olacağını kaleme aldı...

Amerika’da Emlak Kralı olan Türk: Adnan Şen!

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan bugünkü yazısında Adnan Şen'i kaleme aldı. İşte Turan'ın o yazısı...

Hollywood, Adnan Şen ve Begüm Şen'in malikanesini konuşuyor!

Hollywood 2017 yılında Amerika-Los Angeles’ta bölgenin sayılı müteahhitleri arasına giren Adnan Şen'i konuşuyor.

Emlak kralı Adnan Şen'in Beverly Hills’teki malikanesi satılmayı bekliyor!

Emlak kralı Adnan Şen'in Beverly Hills'teki lüks evi, ''Selling Sunset'' adlı TV programının üçüncü sezonunda yer aldı. 75 milyon dolar istenen malikane için alıcı bulunamadı.

Adnan Şen'in ABD'de 19 milyon dolara sattığı malikane olay oldu! 

Adnan Şen’in ABD’de kurduğu emlak şirketi, adeta gündemden düşmüyor. ABD basını, şimdi de sosyetik işadamının ‘Corona’ya karşı en hijyenik yapı’ seçilen ve 19 milyon dolara satışa çıkardığı malikaneyi haber yaptı.

ABD'nin en pahalı evlerini Türkler yapıyor!

Türk gayrimenkul devleri ABD'de yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Adnan Şen’in geliştirdiği 1021 North Beverly Drive’daki dev malikane ise 75 milyon dolarlık fiyatıyla satışa çıktı. Netflix’in yayınladığı Selling Sunset programında satışa sunulan en pahalı ev unvanını da aldı.

Adnan Şen’in evi 75 milyon dolara satışta!

ABD'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Adnan Şen'in Beverly Hills’te yaptırdığı evi 75 milyon dolarlık rekor fiyatıyla satışa çıktı...

Erişen İnşaat'ı hedef alanlara suç duyurusu!

İzmir'de lüks konutlar inşa eden Erişen İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yılmaz, iftira ve tehditlerde bulunan kişiler hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Alp Kırşan Bodrum'a yerleşti!

Survivor sunuculuğunu bırakan Alp Kırşan, ailesiyle birlikte sessiz ve sakin bir hayatı tercih etti. Kırşan, yoğun geçen 7 yılın ardından Bodrum'a yerleşti.

Adnan Polat: Akıllı olan gayrimenkule yönelir!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, bütün inşaat sektöründe şu anda en büyük problemin nakit dengesinin bozulması olduğunu söyleyip "Akıllı olan şu dönemde gayrimenkule yönelir" diye konuştu.

Alp Kırşan Bodrum'dan 1 milyon euroluk villa aldı!

Türk dizi ve sinema oyuncusu Alp Kırşan, Bodrum’da 1 milyon euroya yatırım amaçlı villa satın aldı. İddiaya göre, aynı ev için daha önce Gülşen kapora vermişti.

Adnan Polat: Riva ve Florya arazileri kötü değerlendirildi!

"Benim en iyi bildiğim iş gayrimenkul" diyen Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Adnan Polat, Riva ve Florya arazilerinin kötü değerlendirildiğini söyledi.

Adnan Şen Alp Şen Vakfına bağış Haberi

Adnan Şen Alp Şen Vakfına bağış

Evladını kaybettikten sonra ABD'ye yerleşen Begüm Şen, İstanbul'daki iki ayrı villasını oğlunun adını taşıyan vakfın seçtiği hasta çocuklara tahsis edecek.


Geçtiğimiz Mayıs'ta evlatlarını acı bir şekilde kaybeden Begüm ile Adnan Şen, çiftlik evlerinin bulunduğu Şile'de gerçekleşen acı kaza sonrası hayatlarının büyük kısmını ABD'de geçirme kararı aldı. Begüm Hanım, oğlunun adını yaşatmak için de dostlarıyla birlikte 'Alp Şen Vakfı'nı kurdu. Vakıf aracılığıyla ilik bekleyen hasta çocuklara uygun kemik iliği bulunmasını sağlayan Begüm Hanım, bununla da yetinmedi.


ŞEHİR DIŞINDAN GELENLER

Oğlunun anılarının olduğu İstanbul ve yine Şile'deki evlerini çok kısa aralıklarla kullanan Begüm Şen, bu villaların hasta çocuklar ve ailelerine tahsis edilmesine karar verdi. Önceki gün yine kısa bir süreliğine İstanbul'a gelen Begüm Hanım, vakıf yetkililerine de bu kararını iletti. Bu kararla birlikte artık...