16 / 05 / 2024

Adnan Serbest kim

Adnan Serbest kim

Türkiye’nin öncü mobilya markaları Doğtaş ve Kelebek, uluslararası alanda birçok önemli projeye imza atan başarılı tasarımcı Adnan Serbest ile tasarıma odaklanarak sektörde fark yaratmaya devam edecek.

Adnan Yıldırım: 4. serbest bölge arayışındayız!

İzmir Ticaret Borsası Eylül ayı olağan meclis toplantısı Ekonomi Bakanlığı Başdanışmanı Adnan Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Yıldırım toplantıda yaptığı açıklamada; "Yeni serbest bölge arayışlarımız da var. İzmir'de serbest bölgeler kenti olsun." dedi

Doğtaş, İSMOB 2015'e açık renklerle katılıyor!

Doğtaş Mobilya 'nın 2015 koleksiyonunu hazırlayan tasarımcı Serbest, mobilya tasarım trendlerini açıkladı. 2015 koleksiyonuna yeni seriler tasarlayan tasarımcı Adnan Serbest, bu senenin modasından bahsetti.

Türkiye'nin mobilya trendleri Trend Works'te belirlenecek!

ZOW Türkiye Genel Müdürü Aykut ENGİN, ZOW Almanya Genel Müdürü Horst RUDOLPH ve de Trendsetter Adnan SERBEST’in katılımı ile gerçekleşen lansman yoğun ilgi gördü.Türkiye'nin mobilya trendleri Trend Works'te belirlenecek.

Doğtaş ve Kelebek tasarımda Adnan Serbest ile atağa kalktı!

Türkiye’nin öncü mobilya markaları Doğtaş ve Kelebek, uluslararası alanda birçok önemli projeye imza atan başarılı tasarımcı Adnan Serbest ile tasarıma odaklanarak sektörde fark yaratmaya devam edecek.

Hasan Rahvalı: Ali Ağaoğlu serbest bırakıldı!

Ağaoğlu CEO'su Hasan Rahvalı 17 Aralık Operasyonu kapsamında 3 gündür gözaltında olan Ali Ağaoğlu'nun serbest bırakılmasına karar verildiğini ve bunun için işlemlerin başlatıldığını iddia etti...

Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali İzmir turizmine yeni bir ivme kazandıracak!

Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali'nin İzmir turizmine yeni bir ivme kazandırması bekleniyor. İç hatlar terminalinin, 2014'ün ilk çeyreğinde hizmete girmesiyle İzmir'i transit taşımacılıkta da yeni merkez haline getireceği kaydediliyor.

İstanbul merkezli operasyonda 10 kişi serbest bırakıldı!

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün düzenlediği operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 10 'u serbest bırakıldı. Şüpheliler hastanenin arka kapısından çıktı.

İstanbul merkezli operasyonda 8 kişi serbest bırakıldı!

İstanbul merkezli operasyonda gözaltına alınan ve sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi' ne getirilen 8 şüphelinin sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından serbest bırakıldığı bildirildi...

Adnan Kazmaoğlu kimdir?

Markalı konut projelerinin yanı sıra İstanbul Maltepe’de konumlandırılan İslam Kültür Merkezi projesinin de mimarı olan Yüksek Mimar Adnan Kazmaoğlu kimdir? Yüksek Mimar Adnan Kazmaoğlu bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Adnan Ertem: Vakıflar, 10 yılda 3 bin 500 eseri restore etti!

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, ülke genelinde 10 yıl içinde 3 bin 500 eserin restorasyonunu yaptıklarını, bunun azımsanacak bir rakam olmadığını söyledi. Ne kadar tahrip edilmiş, unutulmuş vakıf eseri varsa restorasyonu yapılıyor...

Ege Koop'tan Serbest Kürsü 2, Türkiye'de neler oluyor?

100 bin kişiyi konut sahibi yapan Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu Ege Koop'tan Serbest Kürsü 2, Türkiye'de neler oluyor? paneli 12 Aralık 2013 tarihinde (bugün) saat 17:00'da düzenelenecek...

Kim Kardashian ve Kanye West evine 2014 yazında taşınacak!

Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin 11 milyon dolarlık rüya malikanesi tamamlanmak üzere. İkili, Kaliforniya'nın Bel Air bölgesinde 9 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilmiş rüya evine 2014 yazında taşınmayı planlıyor.

Dünya Serbest Bölgeler Konferansı, İzmir'de başladı!

Dünya Serbest Bölgeler Konferansı, İzmir 'de başladı. Serbest Bölgeler Genel Müdürü Öztürk: Serbest bölgelerdeki ticaret hacmini sanayi ağırlığına hizmet ticaretini de ekleyerek artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Adnan Serbest kim Haberi

Adnan Serbest kim

Doğtaş ve Kelebek tasarımda atağa kalktı!


Türkiye’nin öncü mobilya markaları Doğtaş ve Kelebek, uluslararası alanda birçok önemli projeye imza atan başarılı tasarımcı Adnan Serbest ile tasarıma odaklanarak sektörde fark yaratmaya devam edecek.



Türkiye'de sektörün en beğenilen markalarından Doğtaş ve modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek; bu yıl peş peşe gerçekleştirdikleri yeni mağaza açılışlarıyla hızlı bir büyümeye imza atarken, birlikte çalıştıkları güçlü isimlerle de tasarım alanında atağa kalktı.


Mobilya sektöründe tasarımlarıyla öne çıkan Doğtaş ile Türk ve İtalyan tasarımcılardan oluşan Kelebek Tasarım Ekibi’nin hazırladığı yeni koleksiyonlarıyla dikkat çeken Kelebek Mobilya; tasarım danışmanı olarak Doğtaş ve Kelebek Ailesi’ne katılan ünlü tasarımcı Adnan Serbest ile sektörde yenilikçi çalışmalara imza atmayı hedefliyor.


Doğtaş Kelebek YKB Davut Doğan: “Özgün tasarımlarımızla trendleri belirliyoruz”


Yeni koleksiyonlarıyla 2014 yılına...