29 / 04 / 2024

Adnan Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Adnan Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Adnan Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulazız M.A Habeeb tarafından 200 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Çakır tarafından kuruldu.

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi Kuruldu!

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi dün Şişli’de Adnan Cam tarafından kuruldu.

Nct Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Nct Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Adnan Aslan, Necati Aslan ve Naz Aslan ortaklığında kuruldu.

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Adnan Demirel tarafından kuruldu.

Lugano Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Lugano Otelcilik Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Adnan Yayla tarafından kuruldu.

Visions İstanbul Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visions İstanbul Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin  TL sermaye bedeli  ile Adnan Al Mhamıd tarafından kuruldu.

Al Kala Turizm Emlak Gıda Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kala Turizm Emlak Gıda Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Adnan Alı M.R. Matabchı tarafından kuruldu.

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin  TL sermaye bedeli ile Sadıa   Rachıd ve Adnan Abdalhamıdaltalaj tarafından kuruldu.

Seme Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seme Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün  Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Mahir Sarıoğlu ve Salih Albat ortaklığında kuruldu.

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süvari, George Tounousian ve Saher Abdülkadiroğlu ortaklığında kuruldu.

Rafet Bostan Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Rafet Bostan Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Bostan, Adnan Bostan ve Erol Bostan ortaklığında kuruldu.

Hub Turizm Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hub Turizm Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Aslan ve Mehmet Halil ortaklığında kuruldu.

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli Adnan Kınalı ve Nuray Horasan ortaklığında kuruldu.

Adnan Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Adnan Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Adnan Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulazız M.A Habeeb tarafından 200 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.


Adnan Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları...