08 / 05 / 2024

Seme Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Seme Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün  Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Mahir Sarıoğlu ve Salih Albat ortaklığında kuruldu.



Seme Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün  Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Mahir Sarıoğlu ve Salih Albat ortaklığında kuruldu.

Seme Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Şirket turizm alanında her türlü faaliyeti göstererek gerekli izinler almak sureti ile yurt içi ve gerekse yurt dışı turlar düzenlemek, uçak, otobüs, tren vb. ulaşım araçlarına ait biletlerin satış ve pazarlamasını yapmak, vize alma işlemi için hizmet vermek, işyerleri açmak sureti ile veya internet üzerinden her türlü turizm faaliyeti içinde yer alan otel, konaklama, bilet temini ve vize işlemlerini ve komisyonculuğunu yapmak, araç kiralama iş ve işlemlerini yapmak ve yaptırmak, bu iş için gerekli acentelikleri açmak işletmek, yaz ve kış turizmi için gerekli otel konaklama hizmetlerini temin ederek organizasyonlar yapmak, kongre turizmi için gerekli bağlantı ve anlaşmaları yaparak organizasyonlar düzenlemek ve komisyonculuğunu yapmak, gerektiğinde turizm alanında faaliyet göstermek için gerekli otel, motel, pansiyon, apart otel, kamping, tatil köyü, dinlenme evleri, termal tesis ve buna benzer tesisleri inşa ve imal etmek, kiralamak ve gerektiğinde satın alarak işletmek veya işletenlere ortak olmak, 2- Eğlence ve spor gösterileri düzenlemek, ulusal ve uluslararası organizasyonlar, bilimsel ve sanatsal kongreler düzenlemek, diskotek, gece kulübü, pastane, çay bahçeleri, nargile salonu, kafeterya, restoranlar, lokantalar, yüzme havuzu, hamam, sauna ve buna benzer işyerleri açmak ve işletmek. 3- Sağlık turizmi, dağ turizmi, yayla turizmi, doğa sporları, dağ turizmi, su altı ve su üstü sporları ile alakalı alanlarda gerekli faaliyet ve organizasyonlarda bulunmak ve bu faaliyetlere ilişkin gerekli tesis ve işletmeler açmak, kiralamak, kiraya vermek, inşa ve imal etmek ve gerektiğinde satın alarak işletmek veya işletenlere ortak olmak, 4- Turizm alanında her türlü kara, hava ve deniz araç kiralama faaliyetinde bulunmak, komisyonculuğunu yapmak, 5- Turizm alanında kara taşımacılığı, yolcu transfer faaliyetinde bulunmak, komisyonculuğunu yapmak, 6- Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatını, ithalatını, alımı, satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmak, Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiraya verebilir, kiralayabilir. Bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkuller üzerinde irtifak, intiba, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Her türlü kara, hava ve deniz araçlarını alabilir, satabilir, kiralayabilir. Yurt içi ve dışında fuar ve panayırlara iştirak edebilir. Şirket yukarıda yazılı olanlar dışında yararlı ve gerekli görülecek iş ve işlemlere genel kurulun vereceği karar ile girebilir.


Geri Dön