12 / 05 / 2024

Adopen facebook uygulaması

Adopen facebook uygulaması

Adopen Facebook sayfasında düzenlediği Dünya'ya açılan pencere uygulaması ile çifte Barcelona seyahati hediye ediyor. Uygulamada birinci olmak adına yarışmak için son gün 24 Ocak 2014.

Büyük gün geldi, Facebook Pay’in adı değişti! İşte yeni adı…

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulaması olan Facebook'un ödeme aracı Facebook Pay, dünyada isim değişikliğine gitti . Facebook Pay artık yaklaşık 200 ülkede Meta Pay ismiyle kullanılacak. İsim değişikliği Türkiye için şu anda geçerli değil… 

Facebook'tan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına 775 bin TL'lik destek!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, 'Bir Kira Bir Yuva' yardım kampanyası başlatmıştı. Sosyal medya uygulaması Facebook, yardım kampanyasına 775 bin TL bağışta bulundu. 

Facebook'a 'konut ayrımcılığı' davası!

ABD'de Konut ve Kentsel Gelişim Bakanlığı, Facebook'un hedeflenmiş reklam uygulamasının kiralık ve satılık konut ilanlarını kullanıcılara seçici olarak göstermesiyle ilgili dava açtı.

Tahincioğlu Gayrimenkul Facebook Uygulaması ile İstanbul'u resmetti!

Tahincioğlu Gayrimenkul, # istanbuluresmet Facebook uygulaması ile İstanbul’un eşsiz manzaralarını sosyal medyadaki takipçileri ile resmetti. Uygulama Tahincioğlu Gayrimenkul' ün resmi Facebook hesabında yer aldı.

Arnavutköy Belediyesi resmi Android uygulaması yayında!

Arnavutköy Belediyesi, en güncel haberleri, duyuruları, etkinlikleri, ihale ilanları, imar durumu sorgulama, borç sorgulama ve ödeme gibi E-Belediyecilik hizmetlerini, cep telefonlarına sığdırdı. İşte Arnavutköy Belediyesi resmi Android uygulaması...

Anatolium AVM'de Boni uygulaması açıldı!

Anatolium Alışveriş Merkezi, ziyaretçilere mağazalardaki indirimlerden haberdar olma fırsatının yanı sıra, AVM'de gezdikçe puan ve hediye çeki kazanma fırsatını da sunan Boni uygulamasını hizmete açtı.

E-gate uygulaması İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan başlayacak!

Yurt dışı çıkışlarda hız ve insan gücünden tasarruf sağlayacak olan "biyometrik geçiş" olarak adlandırılan e-gate uygulaması, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda başlayacak. Biyometrik geçiş kabinlerinin 2015 sonuna kadar 24'e çıkarılması planlanıyor..

Ege Seramik, Facebook’ta!

Özgün tasarımları ve koleksiyonları ile seramik sektörünün trendlerini belirleyen Ege Seramik, resmi Facebook sayfası aracılığı ile takipçilerine şirketle ilgili tüm haberlere anında ulaşma fırsatı sağlayacak.

Bahçelievler Yenibosna imar uygulaması askıya çıktı!

Bahçelievler Yenibosna Mahallesi 62 ada 41 numaralı parsel ve 3406 numaralı parsellerini kapsayan imar planı uygulaması yeniden hazırlanarak bakanlık tarafından 4 Temmuz'da onaylandı. İmar uygulaması bugün askıya çıkarıldı...

İzmir'de akıllı durak uygulaması başladı!

Yaklaşan otobüslerin kaç durak mesafede bulunduğunu gösteren “akıllı durak” uygulamasıyla toplu ulaşıma kolaylık getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, yolcularına sunduğu bu konforu bir adım daha ileriye taşıdı...

ETÇS uygulaması ile vergisini düzgün ödeyen mükellef ödüllendirilecek!

Hazırlanan Erken Teminat Çözümü Sertifikası (ETÇS) uygulaması ile mükelleflerin, ithal ederek imalatta kullandıkları petrol ürünleri dolayısıyla verdikleri teminatın yüzde 80’i, vergi incelemesi sonucunu beklemeksizin çözülmesi planlanıyor

Ferroli Spradon Vadi'de 32’li kaskad uygulaması gerçekleştirdi!

Ferroli Spradon Vadi Evleri’nde dünyada ilk kez yapılan bir uygulamaya imza attı. Proje kapsamında 32 adet Ferroli Energy Top W 125 yoğuşmalı kazan, toplamda ise 4.000 kW’lık kazan dairesi olan dünyadaki tek kaskad uygulamasını gerçekleştirildi.

Ferroli 32’li kaskad uygulamasını Spradon Vadi'de gerçekleştirdi!

Ferroli Spradon Vadi Evleri’nde dünyada ilk kez yapılan bir uygulamaya imza attı. Proje kapsamında 32 adet Ferroli Energy Top W 125 yoğuşmalı kazan, toplamda ise 4.000 kW’lık kazan dairesi olan dünyadaki tek kaskad uygulamasını gerçekleştirildi.

Adopen facebook uygulaması Haberi

Adopen facebook uygulaması


Dünya'ya açılan pencere uygulamasıyla çift kişilik Barcelona seyahati düzenleyen Adopen'in yarışması Facebook sayfasında...


Adopen Facebook sayfasını beğendikten sonra hemen oyuna başlayabiliyorsunuz. 57 ülke fotoğrafını doğru bilmeye çalışıyorsunuz. Her doğru yanıt size 5 puan kazandırıyor. Davet ettiğiniz her arkadaş ise +1 puanını garantiliyor. Ve sonunda en yükse puan sahibi olan bir çifte www.touristica.com.tr'den Barcelona seyahati hediye ediliyor. 


Bu uygulama sadece Adopen Facebook sayfasında yer alıyor. Uygulamaya 24 Ocak tarihine kadar giriş sağlanabilecek. Ve sonunda yarışmayı başarıyla tamamlayarak büyük ödülün sahibi olan çift Adopen Facebook sayfasında açıklanacak. Seyahat ise Şubat ayı içinde yapılacak.