27 / 04 / 2024

adrasan sahil imar planı

adrasan sahil imar planı

Kumluca'nın Adrasan sahil kısmında 410 dekar alanda imar uygulamasına başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çalışmanın 6 ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.

İstanbul Karaburun’a Kanal İstanbul ayarı geldi! 2.8 milyon metrekarelik alanın imar planları düzenlendi!

İstanbul'un Karadeniz kıyısındaki sevimli sahil kasabası Karaburun’a imar düzenlemesi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Boğaziçi imar barışı düzenlemesinde son durum!

Anayasa Mahkemesinin, Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesindeki bazı alanların imar barışından faydalandırılmasına, bu bölgelerde önceden alınmış yıkım kararları ve tahsil edilemeyen para cezalarının iptal edilmesi imkanı sunan kanun hükmünün iptalinin gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Silivri'de 1000 hektarlık alanın imar planları onaylandı!

Silivri Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı 2. birleşiminde, ilçe merkezi sahil bölgesi dahil Semizkumlar Mahallesinden Cumhuriyet Mahallesini kapsayan yaklaşık 1000 hektarlık alanın imar planları onaylandı.

Ordu Akyazı sahilindeki imar revizyonu mahkemece iptal edildi!

Samsun Bölge İdare Mahkemesi, Akyazı Mahallesi’nde sahil şeridine otel yapılması amacıyla gerçekleştirilen imar revizyonu için ‘kamu yararı yok’ kararını verdi. Karar, Ordululara umut  oldu...

Sahil beldelerinde imar rantı!

Mevcut birçok kaçak yapının üzerine yenileri eklendi. Yetkililer Kapadokya, Ayder Yaylası gibi yerlerde önlem almaya çalışırken, özellikle de rantın yüksek olduğu sahil beldelerinde yapılaşma arttı.

Silivri Merkez Sahil Bölgesi'nin imar planı askıda!

Silivri İlçesi, Merkez Sahil Bölgesine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 17 Ekim 2018 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Antalya Gazipaşa'nın turizm imar planı onaylandı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın 5 yıldızlı oteli olmayan tek sahil ilçesi Gazipaşa'nın imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca onaylandığını belirtti.

Boğaz'daki yalılar imar barışına dahil değil!

İmar barışı hakkında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Boğaz sınırları içerisindeki ve sahil şeridindeki yalılar imar barışı düzenlemesine dahil değil." dedi. 

Boğaziçi'ne imar düzenlemesi!

TBMM Başkanlığı'na sunulan Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesinde yer alan alanlardaki taşınmaz maliklerin imar barışından yararlanması amaçlanıyor.

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin plan tadilatı askıda!

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Antalya Adrasan’a imar planı müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adrasan'a imar planı müjdesi verdi.

Antalya Adrasan'a imar müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turistik Adrasan Mahallesi'ne ilişkin yeni imar planını onay için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gönderdiklerini açıkladı.

Beylikdüzü Sahil Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Beylikdüzü Sahil Mahallesi, 385 ada, 16 parsel ile 149 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

adrasan sahil imar planı Haberi

adrasan sahil imar planı

Antalya Kumluca'ya bağlı Adrasan Mahallesi'nin sahil kısmında 410 dekar alanda imar uygulamasına başlandı. Adrasan Mahallesi sahilindeki 410 dekar alanda 1'inci etap 18 imar uygulaması için sözleşme düzenlendi.


Adrasan 1'inci etap imar planını onaylamasının ardından Kumluca Belediyesi ve yüklenici firma arasında imzalar atıldı.


Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, uygulama yapılacak yer içerisinde turizm alanı, rekreatif alan ve günübirlik alanların bulunduğunu ifade etti. 410 dekarı kapsayan alanın 18 imar uygulaması yapım işi için harita mühendisi Ayşe Çağatay ile sözleşme imzaladıklarını belirten Çetinkaya, çalışmanın 6 ay içerisinde tamamlanacağını...