18 / 05 / 2024

adres bilgilerini sorgulama

adres bilgilerini sorgulama

Adres bilgilerinin paylaşımı ve gizliliği ile ilgili esaslar, T.C. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Adres Bilgilerinin Paylaşımı ve Gizliliğinin Korunması ile ilgili sunum kapsamında bulunuyor...

'Başkasına ait tapuyu nasıl sorgulayabilirim' diyenler dikkat! Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır? Hemen bakın!

Yeni bir gayrimenkul satın alma arifesinde olan vatandaşlar, zahmete girmeden tapu bilgilerini sorgulamak istiyor. Verilen detaylara göre, tapu sorgulama işlemleri online şekilde yapılabiliyor. 'Başkasına ait tapuyu nasıl sorgulayabilirim' diyenler dikkat! Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Başkasına ait tapu sorgulanabilir mi? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Bir gayrimenkul edinmeye karar veren vatandaşlar, o kişiye ait tapu bilgilerini sorgulamak ve öğrenmek istiyor. Peki başkasına ait tapu sorgulanabilir mi? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Tapu kadastro ada parsel sorgulama nasıl yapılır?

Yeni bir konut, arsa ya da arazi almayı düşünüyorsanız öncelikli olarak tapu üzerindeki ada ve parsel bilgilerini sorgulayarak incelemenizde fayda var. Peki, Tapu kadastro ada parsel sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Başkasına ait tapu nasıl sorgulanır? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl ve nereden yapılır?

Bir gayrimenkul satın almaya karar veren vatandaşlar, o kişiye ait tapu bilgilerini sorgulamak ve öğrenmek istiyor. Peki başkasına ait tapu sorgulama yapılabilir mi?

Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Bir gayrimenkul satın alma arifesinde olan vatandaşlar, zahmetsizce tapu bilgilerini sorgulamak istiyor. Tapu sorgulama işlemleri online olarak yapılabiliyor. Peki, başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Adres kodu sorgulama!

DASK tarafından başlatılan zorunlu deprem sigortasında Adres Kodu uygulaması ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün adres sorgulama internet hizmetlerinden de konut sahipleri konutun Adres Kodu istenebiliyor. Peki adres kodu nasıl öğrenilir? İşte adres kodu sorgulama...

DASK adres sorgulama!

Bütün konutları ödenebilir primler karşılığında depreme karşı sigorta güvencesi altına almak için kurulan DASK nasıl sorgulanıyor? İşte DASK adres sorgulama...

Tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2020?

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi yani kısaca TAKBİS, Türkiye genelinde taşınmaz mülkiyet bilgilerini elektronik ortamda sunan sistem. Peki, internet üzerinden tapu parsel sorgulama nasıl yapılır? İşte tapu parsel sorgulama 2020...

Hill Kartal Residence iletişim!

Hill Kartal Residence iletişim ve adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Kartal Yakacık'ta yükselen Hill Kartal Residence projesi iki blokta 193 rezidans daireden meydana geliyor...

Atek Adress satış ofisi!

Atek Adress satış ofisi adres bilgilerini (232) 251 18 50 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Bayraklı Adliyesi'ne ve metro durağına yakın bir konumda yer alan projede toplam 125 adet ofisten oluşuyor.

B-Life Ataşehir Evleri satış ofisi!

B-Life Ataşehir Evleri satış ofisi adres bilgilerini 0 (532) 111 25 33 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Toplam 84 adet daireden oluşan proje İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yer alıyor.

İzmir No 3 Mavişehir satış ofisi!

İzmir No 3 Mavişehir projesinde daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. İzmir No 3 Mavişehir satış ofisi adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Yeni Mahalle Ekşioğlu satış ofisi!

Ekşioğlu İnşaat imzasıyla yükselen Yeni Mahalle projesinde toplam 140 adet daire bulunuyor. Proje Sakarya İli'nin Karasu İlçesi'nde yer alıyor. Yeni Mahalle Ekşioğlu satış ofisi adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

adres bilgilerini sorgulama Haberi

adres bilgilerini sorgulama

Adres bilgilerinin paylaşımı ve gizliliği!

T.C. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Adres Bilgilerinin Paylaşımı ve Gizliliğinin Korunması ile ilgili sunum kapsamında yer alan esaslara göre, Bakanlık, Kimlik Paylaşımı Sistemi ve Adres Paylaşımı Sistemi veri tabanlarında tutulan bilgileri bu Kanunda belirtilen esas ve usûller çerçevesinde kurumlar ile diğer kişilerin hizmetine açabiliyor.


Adres bilgilerinin paylaşımı ve gizliliğinin dayandığı yasal düzenlemeler:

5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu

Adres Kayıt Sistemi Yönetmeliği

Kimlik Paylaşımı Sistemi Yönetmeliği

2008/8 Başbakanlık Genelgesi


Kimlik ve Adres Paylaşımı Sistemlerinin kullanılması

MADDE 45- (1) Bakanlık, Kimlik Paylaşımı Sistemi ve Adres Paylaşımı Sistemi veri tabanlarında tutulan bilgileri bu Kanunda belirtilen esas ve usûller çerçevesinde kurumlar ile diğer kişilerin hizmetine açabilir. Yerleşim yeri adresi bilgileri ancak kurumların paylaşımına açılabilir.


(2) Kimlik Paylaşımı Sistemi veri tabanındaki bilgilerin...