13 / 05 / 2024

adres lobi satılık mağaza

adres lobi satılık mağaza

Dumankaya İnşaat'ın hayat verdiği Adres Lobi projesinin ticari alanları olan Lobi Çarşı'da mağaza satışları devam ediyor

Samandıra Adres Koru Evleri satılık!

İstabul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de inşa edilen Samandıra Adres Koru Evleri satılık daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde konumlandırılıyor.

Sancaktepe Adres satılık daire!

Sancaktepe Adres satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Metroya yakın bir konumda bulunan proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor.

Adres Sancaktepe Residence satılık!

Adres Sancaktepe Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri 47 metrekareden başlıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri satılık!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan proje metroya 1 kilometre mesafede yükseliyor. Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri satılık seçenekleri 1+0'dan 4+1 dublekse kadar değişiyor.

Adres Sancaktepe Evleri satılık!

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükselen proje toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Adres Sancaktepe Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık!

25 bin metrekare arsa alanında yer alan projede daire alanları 47 metrekareden başlangıç gösteriyor. Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık!

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. İlk etabı bugün satışa sunulan projenin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire tipleri stüdyo dairelerden 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. Projede 1. etaptaki 180 daire için satışlar bugün yapılıyor.

Dumankaya Adres Natura satılık daire!

Dumankaya Adres Natura satılık daire fiyatları 313 bin liradan başlıyor, projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri bulunuyor...

Dumankaya Adres Natura Tuzla satılık daire!

Dumankaya Adres Natura Tuzla satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan 2 oda 1 salon daireler 313 bin TL ile 376 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor...

adres lobi satılık mağaza Haberi

adres lobi satılık mağaza

Anadolu Yakası Tuzla'da yapılan Adres Lobi Çarşı, üç tarafı cadde ve bulvarlarla çevrili bir konumda yükseliyor. 3 blokta 527 konuttan meydana gelen Adres Lobi projesinde mağaza satışları devam ediyor. Projede teslimler bu yılın sonunda yapılacak. Adres Lobi'deki dairelerin tamamı satıldı.


Brüt alanı 26 metrekare olan 151 ve 97 bağımsız bölüm numaralı mağazaların liste fiyatı 119 bin TL olan mağazaların indirimli fiyatı ise 101 bin TL olarak açıklandı. Bağımsız bölüm no 95 olan 40 metrekarelik mağaza 144 bin TL yerine 122 bin TL'ye alıcılara sunuluyor. 50 metrekarelik mağazaların liste fiyatı 196 bin TL, indirimli fiyatı ise 167 bin TL olarak açıklandı. 83 metrekarelik mağazalar 327 bin lira yerine 278 bin liraya, 124 metrekarelik mağazalar 488 bin lira yerine 415 bin liraya...