02 / 05 / 2024

Adres Yalıkavak güncel fiyat bilgisi

Adres Yalıkavak güncel fiyat bilgisi

Adres Yalıkavak Şubat 2017'de teslim edilecek. 3 farklı konut tipinden oluşan Adres Yalıkavak Bodrum projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Wox Yalıkavak satışta! Bodrum'da yüzde 8 indirimle 6+2 villa fırsatı!

Wox Yalıkavak projesi tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Projede yer alan 6 oda 2 salon villaların fiyatları 1 milyon 957 bin dolardan başlıyor...

Velux Yalıkavak görücüye çıktı! İlk teslim 2023! İşte projenin tüm detayları...

Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın projesi düzenlenen lasmanla görücüye çıktı. İşte Velux Yalıkavak projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Bodrum Yalıkavak'taki arazinin imar planı değiştirildi!

Türkiye'de yer alan araziler bir bir özelleştiriliyor ve imara açılıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; bugün, Bodrum Yalıkavak'ta yer alan büyüleyici bir manzarası bulunan arazinin de imara açıldığı belirtildi. 

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Seba Taşevler: Yalıkavak'ta modern masal!

Seba İnşaat güvencesiyle Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Seba Taşevler Yalıkavak'ta 4+1 konut tipinde taş müstakil evler yer alıyor. 

Prens Harry ile Meghan Markle'ın Yalıkavak’ta konakladığı villa!

Dünyanın en çok konuşulan çifti Prens Harry ile Meghan Markle’ın 2017 yılında Türkiye’de tatil yaptığı ortaya çıktı. Bodrum’a gelen gözde ikili, Yalıkavak’ta geceliği 3 bin TL olan bir villada kaldı.

Yalıkavak Luxury Novron sitesinde 6 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Muğla İli Bodrum İlçesi Yalıkavak-Gümüşlük istikametinde yer alan Luxury Novron Ardesco Villa Yalıkavak isimli site içerisinde bulunan bahçeli villa icradan satışa çıkarıldı.

Batı Mahal güncel ev fiyat listesi!

Batı Mahal güncel ev fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Yalçınlar Group tarafından hayata geçirilen Batı Mahal projesinde evler iki katlı villalar olarak yükseliyor. 

Sunset Villaları Yalıkavak güncel fiyat listesi 2017!

Teslimleri hemen yapılan Sunset Villaları, Bodrum Yalıkavak'ta inşa edildi. Birtur Turizm İnşaat imzası taşıyan projede 18 ay vade imkanı sunuluyor...

Nef Yalıkavak adres bilgisi!

Nef Yalıkavak projesinde 2+1'den 4+1'e kadar normal daire ve 3+1'den 5+1'e kadar villa seçeneklerine yer veriliyor. Proje için ön talepler alınıyor...

Nef Yalıkavak Bodrum satış ofisi!

Nef Yalıkavak Bodrum satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Yalıkavak projesinde konut, otel ve mağazalar bulunuyor...

Adres Yalıkavak'ta Daikin VRV sistemleri tercih edildi!

Japon devi Daikin, Bodrum'un en prestijli projesi olmaya aday olan Adres Yalıkavak’ın da iklimlendirme çözüm ortağı olarak belirlendi.

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects’e Avrupa'dan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında “Architecture Multiple Residence” (Çoklu Konut Mimarisi) dalında “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Adres Yalıkavak güncel fiyat bilgisi Haberi

Adres Yalıkavak güncel fiyat bilgisi


Bodrum'da inşa edilen Adres Yalıkavak Şubat 2017'de teslim edilecek. 60 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje M2 İnşaat imzası taşıyor.


3 farklı konut tipinden oluşan Adres Yalıkavak Bodrum projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projedeki konutların alanları 165 ila 750 metrekare arasında değişiyor.


Adres Yalıkavak güncel fiyat bilgisi:

Projede fiyatlar 925 bin Euro'dan başlayarak 3 milyon 500 bin Euro'ya kadar artıyor. Adres Yalıkavak'tan konut almak isteyenler kişiye özel ödeme planından yararlanabiliyor.


Bodrum Adres Yalıkavak projesinde su parkı, oyun odaları, kaydıraklı havuz, tenis kortları,  ve spor alanları mevcut.


Adres : Yalıkavak Mah. Şendoğan Cad. Bodrum/Muğla



Telefon : 0252 386 45 43

Web : http://www.adresyalikavak.com/

Ceren...