13 / 05 / 2024

Adress Istanbul açıldı mı

Adress Istanbul açıldı mı

Tüm dünyayı sıra dışı lüks konukseverlik hizmetleriyle bir araya getiren, Emaar Hospitality Group, Adress Istanbul'u hizmete açtı.

Adress Istanbul açıldı!

Tüm dünyayı sıra dışı lüks konukseverlik hizmetleriyle bir araya getiren, Emaar Hospitality Group, Adress Istanbul'u hizmete açtı.

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Hotels - Resorts'un ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul'un rezidansları 7 Ağustos tarihinde açıldı. Wanda Vista'nın ilk açık deniz yönetim projesi olan Wanda Vista İstanbul, aynı zamanda Batı dünyasına "Pure Oriental Delight" konseptini getiren ilk proje olma özelliğinde.

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul açıldı!

Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli hizmete açıldı. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, yeni İstanbul Havaalanı'na yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor.

Arif Tekstil İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arif Tekstil İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Coşkun Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 7 Eylül'de Fatih, Mimar Hayrettin Mahallesi'nde açıldı.

Hef Mutfak Mobilya İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hef Mutfak Mobilya İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Gencay Çiçek Şube Müdürlüğü'nde 75 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Pendik, Kaynarca Mahalle'de açıldı.

Sevde Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sevde Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ebru Önder Hassanein Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde açıldı.

ADM Grup Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

ADM Grup Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Kadir Erbay Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 400 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde açıldı.

Madencilik ve tünelcilik fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı!

Madencilik Teknolojileri Ekipmanları ve İş Makinaları Fuarı (Tunnel Expo Turkey) ile Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Mining Expo Turkey) İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.

MGS İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli İstanbul Şubesi açıldı!

MGS İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli İstanbul Şubesi, Murat Sancaktar Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sultanbeyli, Mimar Sinan Mahallesi'nde açıldı.

Egemen Otelcilik ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Egemen Otelcilik ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cafer Altın Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Fatih, Balabanağa Mahallesi, Zeynep Kamil Sokak'ta açıldı.

Yapı İskele İzolasyon İnşaat PVC Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yapı İskele İzolasyon İnşaat PVC Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Filiz Çetinkaya Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Maltepe, Başıbüyük Mahallesi'nde açıldı.

Bordo Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Bordo Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi, Rıza Serhat Taşar Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kadıköy, Göztepe Mahallesi'nde açıldı.

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Kurumsal Şubesi açıldı!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Kurumsal Şubesi, Esra Demirhan ve Asena Güngör Şube Müdürlüğü'nde 270 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Beyoğlu'nda açıldı.

Adress Istanbul açıldı mı Haberi

Adress Istanbul açıldı mı

Tüm dünyayı sıra dışı lüks konukseverlik hizmetleriyle bir araya getiren, Emaar Hospitality Group, Adress Hotels+Resorts imzasıyla dünyanın en önemli lokasyonlarında hizmet sunan lüks otellerine bir yenisini daha ekledi. Fortune'da yer alan habere göre, Anadolu Yakası'nın en dikkat çeken lokasyonunda yer alan Address Istanbul hizmete açıldı. 

Şık ve sofistike atmosferiyle dikkat çeken Address Istanbul'da lüksün ve zerafetin kusursuz uyumu bir araya...