04 / 05 / 2024

Adrey Karlov

Adrey Karlov

Ekonomisi zor günler geçiren Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Karlov ülkesinde birinci sırada olan Türk müteahhitlik şirketlerine Rusya'yı bırakmayın çağrısı yaptı. Büyükelçi, "2 yıl dayanın" mesajı verdi.

GYODER: Türkiye’nin birlik ve beraberliğini bozamayacaklar!

GYODER, son dönemde yaşanan terör olayları ve Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrey Karlov’a yönelik suikast ile ilgili bir açıklama yaptı.

Rusya, Türk müteahhitleri bekliyor!

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov, Türkiye Müteahhitler Birliği ev sahipliğinde Ankara Sheraton Otel'de düzenlenen "Gündem 2016" başlıklı sohbet toplantısında konuşma yaptı. Karlov, “Türk müteahhitlerini Rusya’da dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Türkler Rusya yatırımlarında agresif adımlar atmalı!

Türk işadamlarına seslenen Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov, Rusya’daki yeni bölgelerin keşfedilmesini ve yatırımlar için daha agresif adımlar atılmasını istedi.

Rusya ile gayrimenkul alımlarında kısıtlama yok!

Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Andrey Gennariyeviç Karlov, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda, iki ülke arasında gayrimenkul edinmelerine ilişkin soruları yanıtladı.

Rusya ile yaşanan uçak krizi inşaat sektörünü olumsuz etkiledi!

RUSYA ile yaşanan uçak krizi sonrası iki ülke arasındaki gerginlik ticari hayatı da olumsuz etkiliyor. Rusya'ya Türkiye'den ihracatın 3 kat azaldığını belirten Karlov, turizm ve inşaat gibi sektörlerin kaybının 15 milyar doları bulacağını söyledi.

Türk müteahhitlere uyarı: Rusya'yı bırakmayın Çin kapar!

Ekonomisi zor günler geçiren Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Karlov ülkesinde birinci sırada olan Türk müteahhitlik şirketlerine Rusya'yı bırakmayın çağrısı yaptı. Büyükelçi, "2 yıl dayanın" mesajı verdi.

Andrey Karlov: Soçi'de rol alan Türk müteahhitler diğer projelerde de etkili olmalı!

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov yaptığı açıklamada, Türkiye ile yapılan enerji ticaretinden memnun olduklarını ancak Soçi'de önemli rol alan Türk müteahhitlerinin diğer bölgelerde de etkin hale gelmesi gerektiğini dile getirdi

Adrey Karlov Haberi

Adrey Karlov

Ekonomisi zor günler geçiren Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Karlov ülkesinde birinci sırada olan Türk müteahhitlik şirketlerine Rus pazarını bırakmayın çağrısı yaptı. İki yıl içinde ekonominin düze çıkacağını belirten Karlov “Yoksa pazarı Çin kapar” diye uyardı.


Rublenin , dolar karşısında değer kaybettiği günlerde Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Adrey Karlov, ülkesinde büyük işler yapan Türk müteahhitleri uyardı. Karlov, “Rus piyasasında kalan müteahhitler, belki belli bir miktar zarar görebilecekler, ama bir iki yıl içinde bütün kayıplarını alabilecekler. Rus pazarını bırakacak olanlar, eminim zamanla geri dönecekler, ama bıraktıkları pozisyonları yeniden elde etmek onlar için zor olur. Çin müteahhitlik şirketleri, Rus pazarında daha etkin bir yere sahip olmaya çalışıyorlar” dedi. Karlov, Rusya’daki ekonomik krizle birlikte azalmasından endişe edilen turist sayısına ilişkin ise, “Tur fiyatları her sene enflasyondan...