02 / 05 / 2024

AE Arma-Elektropanç işleri

AE Arma-Elektropanç işleri

AE Arma-Elektropanç, Dubai Parks and Resorts’un merkezinde yer alan Riverland™ Dubai’nin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi.

Piyasada kimlerin işleri iyi? Kimlerin kötü?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Piyasada kimlerin işleri iyi? Kimlerin kötü?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

Gurbetçi̇leri̇n ve Yabancıların Veraset Vergi̇si̇!

Kurtulus Partners Vergi Uzmanı Mustafa Bey, veraset vergisi ile ilgili yazı dizisi kaleme aldı. Gurbetçilerin ve yabancılar veraset vergisi ile ilgili merak ettiği he şey bu yazıda... İşte "Gurbetçi̇leri̇n ve Yabancıların Veraset Vergi̇si̇ Yazı Dizisi 1. Bölüm"...

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmeliği!

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmeliği, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı..

Betonarme işleri genel teknik şartnamesi 2019 yayınlandı!

Betonarme işleri genel teknik şartnamesi, Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ kapsamında yayınlandı..

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği!

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı..

Murat Kurum: İşleri şirket mantığında yürütmek istiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Yeni hükümet sisteminde hızlı hareket etmek, hızlı karar almak, bir şirket mantığında inşallah işleri yürütmek istiyoruz. Buna ilişkin tüm Türkiye'de birçok projemiz var" dedi...

İnşaat işleri seviyesi Temmuz'da 1,1 puan yükseldi!

Haziran ayında bir önceki aya göre 3,6 puan gerileyen mevcut inşaat işleri seviyesi Temmuz'da 1,1 puan yükseldi.

Dost İnşaat TAI mühendislik binası yapım işleri ihalesini kazandı!

Dost İnşaat, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.(TUSAŞ) mühendislik binası yapım işleri ihalesini kazandı.

Hükümet konaklarının yangınla mücadele giderlerini İçişleri Bakanlığı belirleyecek!

İl ve ilçelerdeki Hükümet konaklarının yangınla mücadele giderleri İçişleri Bakanlığı tarafından tespit edilecek..

İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara İş Kulesi'nde 373.4 milyonluk kiralama!

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Ankara İş Kulesi25 bin 756 metrekarelik alanı 73 bin 462 TL+KDV bedelle kiraladı...

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği! 

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

AE Arma, Dubai'nin en gözde projesini yapacak!

 Orta Doğu’nun en büyük 25 teknik müteahhitlik firması arasında yer alan AE Arma-Elektropanç, bölgedeki prestijli projelerine bir yenisini daha ekliyor. 

AE Arma Dünyanın 250 Müteahhitlik Firması arasında!

Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik şirketi AE Arma–Elektropanç, dünyanın en büyük uluslararası 250 müteahhitlik firması 2017 listesinde geçen seneye göre 32 sıra yükselerek, 190. sırada yer aldı.

AE Arma-Elektropanç işleri Haberi

AE Arma-Elektropanç işleri

AE Arma-Elektropanç, Dubai Parks and Resorts’un merkezinde yer alan Riverland™ Dubai’nin elektrik, elektronik ve mekanik  (MEP) tesisat işlerinin tenik müteahhitliğini üstlendi 


AE, Dubai’de önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Şirket en son olarak, Ekim 2016’da açıldığında bölgenin en büyük çok temalı eğlence ve tatil yeri olması planlanan Dubai Parks and Resorts’ta bulunan Riverland™ Dubai’nin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisat işlerininin teknik müteahhitliğini üstlendi.


Ana müteahhitliğini Kier Dubai LLC’nin üstlendiği Riverland™ Dubai, 28.855 m2’lik kiralanabilir alan sunarak bir perakende satış, yemek ve eğlence bölgesi oluşturacak. Ziyaretçiler 1600’lü yıllardaki bir Fransız köyü, Sömürge Dönemi Hindistanı, 19. yüzyıl sonlarındaki Avrupa ve 1950’lerdeki Amerika olmak üzere dört farklı dönemde yolculuk edebilecekler.


Riverland™ Dubai içindeki ve çevredeki restoran ve mağazalara su taksileri, tren kullanarak ya da...