29 / 04 / 2024

AE Mimarlık 75 yeni proje

AE Mimarlık 75 yeni proje

İstanbul'un sayılı mimarlık ofislerinden biri olan ve 1991 yılından beri özellikle Kadıköy'de birçok önemli projeye imza atan AE Mimarlık, yıl içerisinde hayata geçireceği 75 yeni projesini tanıttı.

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah H.İ. Hassan ve Eşref Tahir ortaklığında kuruldu.

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile TalhaBilal Geniş tarafından kuruldu.

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

Wplan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wplan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 75 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eşber Coşkun, Cihan Sinan Bostancı ve Fatih Serdar Gökbulak ortaklığında kuruldu.

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Emin Sayar ve Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Arnavutköy Darülaceze yaşam projesi AE Mimarlık'a emanet!  

Arnavutköy'e bağlı Yassıören Köyü'nde 160 bin metrekare alana yapılması planlanan yeni kompleks için açılan mimarlık yarışmasını kazanan AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, projeye yaz sonu start verileceğini açıkladı. 

S Plus Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

S Plus Mimarlık Anonim Şirketi Serdar Kızılcan tarafından 75 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kollektif Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kollektif Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İskender Öz ve Yaşar Kemal Küçükdoğan tarafından 75 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bumerang Kartal AE Mimarlık imzası taşıyor!

İstanbul'un sayılı mimarlık ofislerinden AE Mimarlık, son 3 yılda kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirdiği yaklaşık 400 kentsel dönüşüm projesiyle sadece bir rekora imza atmıyor.

Aqua Proje Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aqua Proje Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Türker Birol, Kenan Eren, Erkan Günay ortaklığıyla 75 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Tuzla, Deri OSB Mahallesi'nde kuruldu.

Bağdat Caddesi'nin kimliğini AE Mimarlık koruyacak!

Kentsel dönüşümle birlikte en çok tartışılan konulardan bir tanesi de Bağdat Caddesi’nin kentsel dönüşümden sonra kendine özgü dokusunu kaybedip kaybetmeyeceği. AE Mimarlık, dünyanın en iyi 4. alışveriş caddesi Bağdat Caddesi’nin kimliğini koruyacak proje

AE Mimarlık 2 yılda 200 kentsel dönüşüme projesine imza attı!

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesine imza attığını dile getiren AE Mimarlığın sahibi mimar Ahmet Erkurtoğlu, "Para kazanmak için proje yapmak zorundayım. " dedi..

AE Mimarlık, 75 yeni projesini tanıttı!

İstanbul'un sayılı mimarlık ofislerinden biri olan ve 1991 yılından beri özellikle Kadıköy'de birçok önemli projeye imza atan AE Mimarlık, yıl içerisinde hayata geçireceği 75 yeni projesini tanıttı.

AE Mimarlık 75 yeni proje Haberi

AE Mimarlık 75 yeni proje

AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu Bağdat Caddesinin en çok iş yapan mimarlık ofislerinden biri olduklarını ifade ederek, "40 farklı firmaya ait projelerin çizimi aynı anda yürüyor. Projelerin devamı da gelecek" dedi. 



Kadıköy bölgesine, Anadolu'dan ve İstanbul'un Avrupa Yakası'ndan gelen inşaat firmalarının da yoğun bir ilgisi bulunduğuna dikkat çeken Erkutoğlu, yaptıkları projelerin neredeyse yüzde 90'ının Bağdat Caddesi'nde yer aldığını ifade etti. Ahmet Erkurtoğlu, Cadde'nin önde gelen firmalarına proje hazırladığını dile getirerek, "Birgen İnşaat, Aydoğan İnşaat, Ferko İnşaat, D Yapı, Kosifler Yapı, Demirland İnşaat ve Sadıkoğlu İnşaat gibi firmalarla çalışıyoruz. Bağdat Caddesi, yaklaşık 10 yıl sonra AE Mimarlık'm hayat verdiği projelerle şekillenmiş olacak" dedi. 



Mimar Ahmet Erkurtoğlu, şehrin siluetini korumanın tüm mimarların asli görevi olduğunu belirterek, hayata geçirdikleri projelerde estetik...