08 / 05 / 2024

ae mimarlık bağdat caddesi projeleri

ae mimarlık bağdat caddesi projeleri

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesiyle bir rekora imza atan AE Mimarlık, yıl içerisinde hayata geçireceği 75 yeni projesini bugünkü basın toplantısında tanıttı. Yaptıkları projelerin neredeyse yüzde 90’ı Bağdat Caddesi’nde yer alıyor.

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah H.İ. Hassan ve Eşref Tahir ortaklığında kuruldu.

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Selen Salebci, Ebrü Damla Bostancı ve Sude Yaşa Artum ortaklığında kuruldu.

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile TalhaBilal Geniş tarafından kuruldu.

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Bağdat Caddesi'ndeki kiralık dükkanlar kapışılıyor!

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağdat Caddesi'nde, doluluk oranı Apple mağazasının açılmasıyla yüzde 98'e ulaştı. Kalan mağazaların kısa sürede dolması ve cadde için yeni projelerin hayata geçmesi bekleniyor.

Farıba Khorshıdı Archıtecture Studıo Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farıba Khorshıdı Archıtecture Studıo Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Khorshıdı tarafından kuruldu.

Öz Baş Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baş Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Baş ve Yasin Baş ortaklığında kuruldu.

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Emin Sayar ve Emre Baş ortaklığında kuruldu.

İstanbul Mimarlık Festivali başladı!  

The Circle ve Binat İletişim Danışmanlık'ın ortaklığında, Vitra'nın ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Mimarlık Festivali önceki gün başladı. Festival 11 Aralık'a kadar devam edecek. 

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Bağdat Caddesi açık alan mağazacılığıyla değerlenecek!

Bağdat Caddesi belki de en fazla açık alana sahip caddelerden biri. 6 kilometre uzunluğunda olan caddede salgın sonrası ciddi bir kalabalıklaşma oldu. Bağdat Caddesi Derneği, caddede açık mağazacılığın önem kazanacağını ve caddenin bu şekilde daha da değerleneceğini belirtiyor. 

ae mimarlık bağdat caddesi projeleri Haberi

ae mimarlık bağdat caddesi projeleri

İstanbul’un sayılı mimarlık ofislerinden biri olan ve 1991 yılından beri özellikle Kadıköy'de birçok önemli projeye imza atan AE Mimarlık, yıl içerisinde hayata geçireceği 75 yeni projesini, bugün AE Mimarlık’ta basın toplantısıyla tanıttı. 




Kadıköy'ün mimarı olarak da tanınan AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu'nun ev sahipliğini yaptığı basın toplantısında, kentsel dönüşümle birlikte Bağdat Caddesi'nde hız kazanan inşaat sektörü de değerlendirildi. Şu an eski ve bilinir olmalarından dolayı Bağdat Caddesi’nin en çok iş yapan mimarlık ofislerinden biri olduklarını ifade eden Mimar Ahmet Erkurtoğlu, “40 farklı firmaya ait projelerin çizimi aynı anda yürüyor. Projelerin devamı da gelecek." derken, özellikle Kadıköy bölgesine, Anadolu'dan ve İstanbul’un Avrupa yakasından gelen inşaat firmalarının yoğun bir ilgisi bulunduğuna da dikkat çekti.



Projeler Bağdat Caddesinde ağırlık...