27 / 04 / 2024

AE Mimarlık bu yıl 75 yeni projeye imza atacak

AE Mimarlık bu yıl 75 yeni projeye imza atacak

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesine imza atarak bir rekora imza atan AE Mimarlık, 2015 yılı içerisinde 75 yeni projesini daha hayata geçiriyor. AE Mimarlık'ın yeni projelerini tanıtacağı basın toplantısı 28 Nisan 2015 Salı günü gerçekleşecek.

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah H.İ. Hassan ve Eşref Tahir ortaklığında kuruldu.

Ünlü mimar Doğan Hasol'dan mimarlık eğitimi eleştirisi...

Mimarlık, büyük yapı tasarımı ve mühendislik sanatıdır. Mimarlık, bilim ile sanatı dengeli bir şekilde kullanarak göze hitap eden sağlıklı yapıların ortaya çıkması için çalışmalar gerçekleştirecek bireyler yetiştirilmesini amaçlar. Bu konu eleştiriye çok açık bir konu olarak karşımıza çıkıyor...

İnşaat malzemelerindeki artış iç mimarlık hizmetlerini de etkiledi!

Konut fiyatları son üç yılda bayağı yükseldi. Buna ek olarak inşaat malzemelerinin fiyatları da arttı. Bu duruma bağlı olarak iç mimarlık hizmet bedeli de yükseliyor.

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile TalhaBilal Geniş tarafından kuruldu.

Bumu Mimarlık Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Bumu Mimarlık Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Şişli'de 48 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Melih Bıyık ve Muhammed Öztaş ortaklığında kuruldu.

Demirhanlar Dizayn Seramik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhanlar Dizayn Seramik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Satuk Buğra Arslan tarafından kuruldu.

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Buğra Erenler, Murat Erenler ve Oğuzhan Yeniçeri tarafından kuruldu.

Mahab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Beyza Buşra Alptekin tarafından kuruldu.

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Emin Sayar ve Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Brl Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Brl Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bihter Kaymakcı ve Buğra İbrahim Kaymakcı ortaklığında kuruldu.

San Deco Mimarlık Yıllığı 2019 paneli 8 Eylül'de!

San Deco sponsorluğunda gerçekleşen Mimarlık Yıllığı 2019 panelleri kapsamında bu hafta, canlı yayında 8 Eylül Salı günü saat 17:00’de düzenlenecek. 

Bamak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile A. Buğra Kirmit tarafından kuruldu.

Bekare Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekare Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Buğra Evsen tarafından kuruldu.

AE Mimarlık bu yıl 75 yeni projeye imza atacak Haberi

AE Mimarlık bu yıl 75 yeni projeye imza atacak

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesine imza atarak bir rekora imza atan AE Mimarlık, 2015 yılı içerisinde 75 yeni projesini daha hayata geçiriyor. 


Yeni projeleri tanıtmak üzere AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek olan basın kahvaltısı 28 Nisan 2015 Salı günü saat 10.30'da...