02 / 05 / 2024

aesob ve atso üyelerinin avm toplantısı

aesob ve atso üyelerinin avm toplantısı

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası yönetimleri acil gündemle bir araya geldi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın tarafından onaylanan dev AVM kararını veto etmeye davet kararı aldı....

Davut Çetin: Kira ve ciro kaybı destekleri yetersiz kaldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kira yardımının yetersiz kaldığını dile getiren Davut Çetin, “Bizim üyemize 750 lira kira yardımı, 40 bin lira tavanlı ciro kaybı yardımı, 5 bin lira hibe gibi yardımlar yetmez" dedi.

Davut Çetin: Kira stopajı yüzde 1’e çekilmeli ve kira destek hibesi getirilmeli!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, salgın sürecindeki en önemli sorunun işletmelerin finansman durumu olduğunu belirtti. Çetin, "Kira stopajı yüzde 1’e çekilmeli ve kira destek hibesi getirilmelidir" dedi.

Antalya'da okul kantincileri kiralardan dertli!

AESOB ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı öncesi kantinci esnafıyla istişare ve değerlendirme toplantısında buluşan kantinciler kiralardan dertli. 

ATSO ve Ziraat Bankası’ndan konut satışa dev kampanya!

ATSO ve Ziraat Bankası’ndan konutta dev kampanya. Faiz oranının 0,98’e düşürülmesi için protokol imzalandı. Bu sayede Antalya’da 5 bin yeni konutun satışının yapılması planlanıyor. 

İmar barışı ATSO'da anlatıldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Atatürk Konferans Salonu’nda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından ‘İmar Barışı’ konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

İnşaat sektörünün 10 sorunu ve çözüm yolu!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Emlak Komisyoncuları Başkan Yardımcısı Halil Ersoy, inşaat sektörünün sorunlarını 10 ana başlık altında toplayabileceklerini dile getirdi. İşte o haber...

Davut Çetin: Muratpaşa ve Kepez'de dönüşüm şart!

ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya’da kentsel dönüşüm için fikir birliğinin oluşması gerektiğini belirterek, “Özellikle aciliyeti olan Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde kentsel dönüşüm şart” dedi.

Davut Çetin: 2016 Eylem Planı çıkarılacak!

Antalya ve ATSO olarak vizyonumuzu büyütmemiz, daha fazla ve daha hızlı çalışmamız gerekiyor diyen ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO Müşterek Toplantısı’nda öncelikli konuların belirlenip “2016 Eylem Planı”nın çıkarılacağını vurguladı.

Döviz ve borsada görülen istikrar inşaat sektörünede yansıyor!

ATSO Emlak Komitesi Başkanı Halil Ersoy, seçimlerin sonuçlanmasının ardından döviz ve borsada görülen istikrarın inşaat sektöründe de yansımaya başladığını söyledi.

Döviz ve borsadaki istikrar inşaat sektörüne yansıdı!

ATSO Emlak Komitesi Başkanı Halil Ersoy, seçimlerin sonuçlanmasının ardından döviz ve borsada görülen istikrarın inşaat sektöründe de yansımaya başladığını söyledi.

Afyonkarahisar ATSO'nun eski binası yıkılacak!

ATSO eski binası 4 Eylül'e kadar tahliye edilecek, 5 Eylül'de yıkılacak Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, "çürük yapı" olarak tespit edilen Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın eski binasında yıkım çalışmaları 5 Eylül'de başlayacak.

Manisa ATSO Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi teknoloji binaya taşınıyor!

Akhisar ilçesi İnönü Mahallesindeki binasında hizmet veren Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 1 Eylül’den itibaren tam donanımlı teknolojik binasına taşınacak.

ATSO Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açıldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından, odanın eski hizmet binasının yerine yaptırılan Antalya Kültür Sanat, Cecil Beaton ve Luigi Mayer'in eserlerinden oluşan sergiyle açıldı.

aesob ve atso üyelerinin avm toplantısı Haberi

aesob ve atso üyelerinin avm toplantısı


Konuksever Mahallesi'ndeki AVM projesine Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla onay verilmesinin ardından, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yönetimleri ATSO'da bir araya geldi. AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve ATSO Başkanı Çetin Osman Budak başkanlığında gerçekleşen toplantıda, plan tadilatları ile kent merkezine yapılacak AVM yatırımlarına karşı daha güçlü bir tavır alınması konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.


SEVİMÇOK:PLANSIZ TİCARETE KARŞIYIZ


AESOB Başkanı Sevimçok, AVM'lere karşı olmadıklarını, plansız ticaret alanları yaratılmasına karşı olduklarını söyledi. Sevimçok, “Hepimizin fikri bir ve geneldeki sorun aynı. Yapmamız gerekense belli. Bu kente 12 milyon turist geliyor. Maalesef 1-2 milyonunu çarşıya getiremiyoruz. Şehri yönetenlerin bu soruna eğilmesi gerekiyor. Burnumuzun dibinde Kundu'da 80 bin yatak var. 80 bin turist orada kalıyor ama şehir merkezine inemiyor"...