12 / 05 / 2024

afad lojistik depoları

afad lojistik depoları

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Deprem Veri Merkezi protokolü imza töreninde, "Türkiye olarak depremle yaşamayı, deprem öncesi hazırlıkları iyi yapmayı, deprem sonrası sonuçlarıyla iyi baş etmeyi öğrenmemiz, bilmemiz gerekiyor" dedi...

Lojistik depolarda arsa fiyatları katlandı!

Kovid-19 salgını sürecinde dijitalleşmede hız artarken, lojistik depoların doluluk oranları da çok yüksek seviyelere çıktı. İstanbul, Gebze ve Çayırova’da lojistik depoların doluluk oranı yüzde 95'i gördü. Esenyurt, Hadımköy, Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri’de fiyatlar 3 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor

Reysaş GYO depolarını 'solar depolara' çevirecek!

Reysaş GYO portföyünde yer alan depolarını Yeşil Lojistik kapsamında karbon salınımını azaltan "Solar Depolara" çevirecek ve yeni depolarını da "Solar Depo" olarak inşa edece.

Reysaş GYO depolarının üzerine güneş paneli kuracak!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan depoların çatılarına Yeşil Lojistik kapsamında çatılarımızı değerlendirmek maksadı ile GES Tesisi kurulmaya devam ediliyor. Reysaş GYO'nun yeni kurulan tesisi ile 2 milyon 700 bin EURO yıllık Güneş Enerjisi geliri artacak. 

Lütfi Elvan'dan Samsun Lojistik Merkezi'ne tam not!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, depoların kiralanmaya başladığı Samsun Lojistik Merkezi'ni inceledi.

Samsun Lojistik Merkezi'ndeki depolar kiralanmaya başladı!

Samsun'a gelen Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Dilemre Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette gündem ise Lojistik Merkezi projesi oldu.

Reysaş GYO Menderes Görece'deki depolarının iskanını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Menderes Görece'de inşa edilen lojistik depoların yapı kullanım izin belgelerini aldı.

Van AFAD Lojistik Merkezi bölgeye hizmet verecek!

TOKİ tarafından inşa edilen Van AFAD Lojistik Merkezi 29 bin 895 metrekarelik alan üzerine kuruldu. Türkiye’de 15 bölgede yaptırılan 27 lojistik merkezinden biri olan bina bölgeye hizmet verecek.

AFAD'tan Kocaeli'ye dev lojistik merkezi!

'Sıfırıncı dakika müdahale’ hedefiyle ülke çapında 27 lojistik merkezi kuruluyor. İşletme ve tüm taşıma işlerini Alternatif Lojistik üstlendi. İstanbul için Kocaeli'de büyük bir merkez inşa ediliyor

Kahramanmaraş AFAD Lojistik Merkezi açıldı!

Kahramanmaraş’ta Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (afad) Lojistik Merkezi açıldı. Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesindeki merkezin açılışı gerçekleşti..

Denizli AFAD Lojistik Merkezi açıldı!

Denizli Valisi Kocatepe: " Denizli'ye yapılan AFAD Lojistik Merkezi, 19 ilçemizle birlikte Aydın, Burdur ve Uşak illerine de hizmet verecektir " şeklinde konuştu.

AFAD'ın 22 lojistik merkezi açıldı!

Erdoğan, ATO Congressium’da düzenlenen Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) 22 lojistik merkezinin açılış törenindeki konuşmasında, açılışı yapılan merkezlerin Türkiye’ye ve millete hayırlı olmasını diledi.

AFAD'ın 22 lojistik merkezi yarın açılacak!

Yapımı tamamlanan 22 AFAD Lojistik Merkezi'nin açılış törenine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılması planlanıyor. Olası bir afetin ilk saatinde, bir AFAD afet konteyneri 13 dakikada tıra yüklenecek ve afet bölgesine doğru yola çıkacak

Mudo Tuzla'daki lojistik depoları için 15 milyon TL yatırım yaptı!

Bu yıl 50'nci yılını kutlayan Mudo Onursal Başkanı Mustafa Taviloğlu, Tuzla'daki lojistik depoları için 15 milyon yatırım yaptıklarını söyledi. Mudo 850 milyon TL ciro hedefliyor...

afad lojistik depoları Haberi

afad lojistik depoları


Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Türkiye olarak depremle yaşamayı, deprem öncesi hazırlıkları iyi yapmayı, deprem sonrası sonuçlarıyla iyi baş etmeyi öğrenmemiz, bilmemiz gerekiyor" dedi.


Atalay, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi (ULAKBİM) teknik işbirliğinde kurulmasına karar verilen AFAD-Türkiye Deprem Veri Merkezi (AFAD-TDVM) için düzenlenen imza törenindeki konuşmasına protokolün son derece önemli olduğunu vurgulayarak başladı.


Allah'ın tüm ülkeleri ve insanları afetten koruması temennisinde bulunan Atalay, çok çeşitli afetlerin olduğunu, mevsimine göre afetin çeşidinin de değiştiğini dile getirdi.


Türkiye'nin en önemli afet konusunun daima deprem olduğuna işaret eden Atalay, "İnsanoğlu olarak bizler hayatımızı sürdürürken bunlarla da mücadele edeceğiz, gerekli tedbirleri önceden alacağız. Sonrasında da en iyi, en etkili, en koordineli...