18 / 05 / 2024

Afak İdeal Yapı adres 

Afak İdeal Yapı adres 

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulselam Durmaz tarafından kuruldu.

İdeal Plot Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Plot Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Celil Doğmaz ve Seyfettin Kesici ortaklığında kuruldu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin emniyetten açıklama geldi. Yapılan açıklama ile birlikte cinayetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası gündeme geldi.

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulselam Durmaz tarafından kuruldu.

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Sevil Kaydı tarafından kuruldu.

İdeal Floor Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Floor Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aslan tarafından kuruldu.

İdeal Mimarlık Harita İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Mimarlık Harita İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Doğukargın tarafından kuruldu.

Pendel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pendel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Şafak Özgöbek ve Umut Olcay ortaklığıyla kuruldu. 

Şafak1 Yapı Madencilik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak1 Yapı Madencilik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nail Şafak ve Vahit Şafak ortaklığında kuruldu..

Azal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şafak Yıldız tarafından kuruldu.

İdeal Grup Yapı Yalıtım Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Grup Yapı Yalıtım Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Feridun Çırağ tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İdeal 53 Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal 53 Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sabahattin Günbat ve Sait Gürdap Babuç ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sakarya Karasu'da kaçak yapıya geçit yok!

Sakarya Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, kamu arazilerinde izinsiz yapıların inşa edilmesine müsade etmeyeceklerini belirtti.

Antalya Kepez'de Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

Kepez Belediyesi ve Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliği yapılan 2 katlı, yürüyen merdivenli ve ihale bedeli 5 milyon TL olan Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli törenle atıldı.

Afak İdeal Yapı adres  Haberi

Afak İdeal Yapı adres 

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulselam Durmaz tarafından kuruldu.

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Metalden prefabrik yapıların ve yapı elemanlarının toptan ticaretini, ihracını ve ithalini yapmak. 2.Her türlü konteyner ve kabin alım satımı, ihracı ve ithali. 3.Her türlü PVC , alüminyum , demir ve metal yapı elemanları, doğrama ve benzeri mamul malzeme alım satımı, ithalatı ve ihracatı 4.Her türlü sıhhi, elektrik, iklimlendirme tesisatı ve malzemelerinin alım satımı, ithalatı ve ihracatı 5.Şirket amacı ile ilgili olarak ihracat , ithalat , dahili ticaret , iç ve dış uluslar arası mümessillik , bayilik, distribütörlük, müşavirlik, pazarlamacılık , toptancılık işlerini yapmak.

Adres: Rüzgarlıbahçe Mh.Şehit Erdal Yulalı Sk.No:24/4...