05 / 05 / 2024

Afet Yöneticisi ne demek

Afet Yöneticisi ne demek

Yeryüzü Doktorları Sivil Toplum Örgütleri için sertifikalı Afet Yöneticisi Eğitim Programı düzenliyor.1 - 2 Şubat tarihlerinde, 2 gün sürecek eğitimde STK’ ların afet yönetim kabiliyetlerini geliştirmeye yönelik maddeler işlenecek...

Neşe Pektaş Zurnacı, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Neşe Pektaş Zurnacı, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu...

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

Vildan Yılmaz Doğan, Pera GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Pera GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Yöneticiliği'ne şirketin Bütçe ve Raporlama Müdürü Vildan Yılmaz Doğan'ın atanmasına, şirketin Kurumsal Yönetim Komitesi'nin toplamda 3 kişiden oluşmasına, üye Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Vildan Yılmaz Doğan'ın olarak komite üyeliklerine atanmasına karar verildi

8 soruda apartman yöneticisi!

Kat Mülkiyeti Kanunu'nda da belirtildiği gibi site ya da apartmanlar da şartlar uyuyorsa mutlaka yönetici bulunması gerekiyor. Peki apartman yöneticisi aidat öder mi? Apartman yöneticisi ne zaman değişir? diyorsanız işte yanıtı...

Apartman yöneticisi maaşı 2016!

Apartmanda yönetici olarak seçilen kimse sözleşmede bir ücret tayin edilmemiş olsa bile, kat maliklerinden uygun bir ücret isteyebiliyor. Peki apartman yöneticisi maaşı 2016 ne kadar?

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla inşa edilen Çengelköy Park projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Peki, Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Sakarya Kafeler Caddesi yeni yüzüne kavuşuyor!

Serdivan Kafeler Caddesi’nde başlatılan çalışmalarda sona geldiklerini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Bölgedeki 1. etap asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Caddeyi yeni yüzüne kavuşturuyoruz" dedi

Ortaköy Yooistanbul ne zaman teslim edilecek?

Say Yapı'nın tekrar satışlarına başladığı Yooistanbul projesi Beşiktaş Ortaköy'de yer alıyor. Yooistanbul projesi 120 adet daireden meydana geliyor. Ortaköy Yooistanbul ne zaman teslim edilecek?

Köy Zekeriyaköy teslimleri ne zaman?

Toplam 1.167 adet konuttan meydana gelen Köy Zekeriyaköy projesi 467 bin metrekare arsa alanına sahip. Peki, Köy Zekeriyaköy teslimleri ne zaman?

Küçükköy Essenora ne zaman teslim?

Essenora Gaziosmanpaşa'da peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. Peşinatsız ödeme yapılabilen proje 6 blok halinde inşa ediliyor. Peki Küçükköy Essenora ne zaman teslim edilecek?

360 Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

360 Kurtköy'de 2,5+1'den 5,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 26 bloktan meydana geliyor. Peki 360 Kurtköy Evleri ne zaman teslim edilecek?

Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Toplam 8 bin 796 metrekarelik arsa alanında yükselen proje Kale Kilit arazisi üzerinde hayata geçirilecek. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Ataköy SeaPearl ne zaman teslim?

SeaPearl Ataköy'de dairelerin 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje Kuzu Grup imzası taşıyor. Peki Ataköy SeaPearl ne zaman teslim edilecek?

Afet Yöneticisi ne demek Haberi

Afet Yöneticisi ne demek

Yeryüzü Doktorları Sivil Toplum Örgütleri için sertifikalı Afet Yöneticisi Eğitim Programı düzenliyor. 1-2 Şubat tarihlerinde, 2 gün sürecek eğitimde STK’ların afet yönetim kabiliyetlerini geliştirmeye yönelik maddeler işlenecek.


Afet ve Acil Durumlar, Lojistik Planlama, Personel Planlama, Operasyon Planlama ve Yönetimi, Güvenlik, Olay Yeri Yönetimi, Liderlik, Motivasyon ve Ekip Yönetimi, Haberleşme Teknikleri ve Altyapı Tesis Etme, Harita Kullanma, Navigasyon ve Yer - Yön Bulma Teknikleri, Zor Şartlarda Hayatı İdame Yöntemleri, Uluslararası Operasyonlarda Minimum Kriterler konularının işleneceği eğitim 1 Şubat'ta Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde...