19 / 05 / 2024

Afrika su kuyusu

Afrika su kuyusu

Canik Belediyesi ve İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Sudan, Çad ve Bangladeş'te 30 bin kişinin yararlanması için 10 su kuyusu açılacak. Osman Genç, yaptığı açıklamada, su sıkıntısının dünyanın en büyük sorunlarından biri olduğunu söyledi.

Zeytinlikte su kuyusu açtılar içinden çıkan şaşkına çevirdi! TPAO numune aldı: İşte o ilimiz

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir zeytin bahçesini sulamak için açılan sondaj kuyusundan akıl almaz bir şey ortaya çıktı. Köylüler gördükleri karşısında şaşkına döndü. TPAO bölgeden numune aldı. Şimdi herkes çıkacak sonucu merakla bekliyor.

El Abrar Su Kuyusu Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

El Abrar Su Kuyusu Hizmetleri Limited  Limited Şirketi Başakşehir’de 200 bin sermaye bedeli  ile Mazin    Arslan tarafından kuruldu.

Emin Grup'tan Afrika'ya anlamlı destek!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve hayırsever iş insanı A. Sefa Üstün, Bakan Soylu’nun çağrısına uyup Afrika’da açılacak 62 su kuyusu bağışladı.

Gamze Özçelik Göztepe'deki evini mi sattı?

Kurduğu yardım derneğiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan Gamze Özçelik'in, Göztepe’deki evini satıp Afrika’da yüzlerce su kuyusu açtırdığı iddia edildi. Özçelik, iddiaları yanıtladı.

Konya Ereğli'ye 7.9 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de 7.9 milyon liralık yeni su şebekesi, şebeke ıslah ve su kuyusu toplama hattı yatırımı yaptı.

Alpa İnşaat, Güney Amerika ve Afrika pazarlarına odaklandı!

Su yalıtım kaplamaları, sızdırmazlık malzemeleri ve yapıştırıcı sektöründe faaliyette olan Alpa İnşaat, 30 ülkeye ihracat yapmaya devam ediyor. Firma, Güney Amerika ve Afrika pazarlarına odaklanmaya başladı.

Türk müteahhitler için Afrika'da önemli yatırım fırsatları var!

Rönesans MEA CEO’su Cem Özoğuz, Türk müteahhitleri açısından Afrika kıtasında çok büyük fırsatlar olduğunu belirterek "Geleceğin Afrika’da olduğunu düşünüyoruz. " dedi.

Türkiye su yalıtım ürünlerinde Dubai'yi geçti!

Su yalıtımda mucize ürün Flexobit'in üreticisi Hollandalı Bitufa, Asya ve Afrika ülkelerinin distribütörlüğünü Canpa'ya verdi. Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan konuyla ilgili konuştu.

Sakarya'ya 1 milyon TL'lik içmesuyu yatırımı!

Sakarya Büyükşehir içmesuyunda alternatif kaynak oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 1 Milyon TL’lik yatırımla Geyve, Pamukova, Karasu, Kocaali, Hendek, Taraklı ve Serdivan ilçelerinde toplam 14 derin su kuyusu açılıyor.

Ödemiş'in su sıkıntısı çözülüyor!

Su sıkıntısı çeken çevre yerleşimlerde 2006 ile 2014 yılları arasında 246 sondaj kuyusu açarak 15 milyon liranın üzerinde yatırıma imza atan İZSU Genel Müdürlüğü, Bütünşehir Yasası ile sınırlarına dahil olan yeni ilçelerde de çalışmalara başladı.

Deniz Feneri Derneği son 9 yılda 140 su kuyusu açtırdı!

Dernek Genel Başkanı Cengiz yaptığı açıklamada " Bir kova suyun kuyudan çıkartılması için dakikalarca bekleyen hamile kadınlardan küçük çocuklara kadar bölgede herkesin yüzü gülüyor " dedi

Honaz'da içme suyu kapasitesi arttırmak için sondaj kuyusu açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ), Honaz İlçesi'ndeki Akbaş Mahallesi'nde, kuraklık nedeniyle yetersiz kalan içme suyunun kapasitesini arttırmak için yeni sondaj kuyusu açtı.

Afrika ve Güney Asya'da su kuyuları açılacak!

Canik Belediyesi ve İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Sudan, Çad ve Bangladeş'te 30 bin kişinin yararlanması için 10 su kuyusu açılacak. Osman Genç, yaptığı açıklamada, su sıkıntısının dünyanın en büyük sorunlarından biri olduğunu söyledi.

Afrika su kuyusu Haberi

Afrika su kuyusu


Canik Belediyesi ve İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Sudan, Çad ve Bangladeş'te 30 bin kişinin yararlanması için 10 su kuyusu açılacak.


Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yaptığı açıklamada, su sıkıntısının dünyanın en büyük sorunlarından biri olduğunu söyledi.


Su bulunmadığı için günde 4 bin 400 çocuğun hayatını kaybettiğini belirten Genç, şöyle devam etti:


"Dünyada her yıl 3,5 milyon insan su bulamadığı veya kirli su kullandığı için hayatını kaybediyor. Dünyanın bu sorununa parmak basmak ve ülkemiz insanlarını buna duyarlı hale getirmek için Güney Asya'da Bangladeş'te, Afrika'da ise Çad ve Sudan'da 10 su kuyusu açacağız. Burada yaşayan insanlarımıza Kurban Bayramı'nda ikinci bayram yaşatacağız. Suya hasret bu insanların hasretini gidereceğiz."


Sudan ve Çad'da 3'er, Bangladeş'te de 4 su kuyusu açılacağını kaydeden Genç, "Açılan her su kuyusundan 3 bin...