27 / 09 / 2024

Afşar-Bağbaşı Derivasyon Kanalı

Afşar-Bağbaşı Derivasyon Kanalı

temel atma törenine katılan Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, suyun; hayatın ana kaynağı olduğunu, suyun olduğu her yerde inşa ve imarın yapıldığını söyledi...

Bakanlık Kanal İstanbul güzergahındaki iki arsayı yüzde 20 indirimle satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Kanal İstanbul güzergahında yer alan iki arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Trabzon 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte Çarşıbaşı TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı! 166 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı. Verilen detaylara göre, Çarşıbaşı ilçesine 166 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Trabzon projesi için düğmeye basıldı!  Resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon'daki yeni projesi Çarşıbaşı ilçesinde inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

THY ve Emlak Konut’un Dursunköy’deki projesinin ruhsatı alındı! İşte detaylar!

Kanal İstanbul Projesi seçinden sonra tekrar konuşulmaya başlandı. 'Kanal İstanbul' projesinin Dursunköy’de inşaatına onay çıktı. İşte detaylar!

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut geliyor! Dev projeler için ÇED süreci başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut için düğmeye bastı. Toplamda 5 etaplık projenin 4. ve 5. etapları için ÇED süreci başlatıldı. 

TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Çarşıbaşı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ'den son dakika müjdesi! Kanal İstanbul manzaralı 3 proje için düğmeye basıldı! 2.181 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kanal İstanbul manzaralı konut projeleri için düğmeye bastı. TOKİ Arnavutköy projeleri kapsamında 3 projede 2.181 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 844 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kanal İstanbul manzaralı Arnavutköy projesi için düğmeye bastı. Projede 844 adet konut ve 10 adet dükkan yer alacak.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki yıkımlar Mart'ta tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında kalan son binanın Mart'ta yıkılacağını belirtti.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'da hayata geçirilen kentsel tasarım projesi dahilinde çok katlı bir binanın yıkımı daha gerçekleşti. 

Bursa Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binalar yıkılıyor! 

Bursa'da hayat geçirilen kentsel dönüşüm projesi çalışmaları dahilinde Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'nda çok katlı binalar ortadan kaldırılıyor. 

Bursa'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında, hak sahipleri kamulaştırma kararına tepki gösterdi. 

Afşar-Bağbaşı Derivasyon Kanalı Haberi

Afşar-Bağbaşı Derivasyon Kanalı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ''Büyük hayallerin peşindeyiz. Küçük hesapların değil. Onun için küçük hesapları olanlar bizi anlayamazlar. Biz Konya'yı ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Konya ile birlikte Anadolu'yu.. Anadolu ile birlikte bütün Asya'yı... Asya ile birlikte bütün Avrasya'yı ve Afro Avrasya'yı ayağa kaldırmaya çalışıyoruz'' dedi. 


Taşkent'e bağlı Afşar beldesindeki Afşar Barajı ve Afşar-Bağbaşı Derivasyon Kanalı'nın temel atma törenine katılan Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, suyun; hayatın ana kaynağı olduğunu, suyun olduğu her yerde inşa ve imarın yapıldığını söyledi. 


Kendisinin de Taşkentli olduğunu anımsatan Davutoğlu, çocukluğunda büyüklerinin küçücük arıklarla su götürebilmek ve bahçelerini sulayabilmek için uzun gece nöbetleri tuttuğunu belirterek, ''Şimdi öylesine büyük hayaller, büyük idealler peşindeyiz ki küçük arıklar değil, küçük göletler değil, büyük barajlar değil, sadece KOP Projesi'nde olduğu gibi büyük ovaları sulayacak...