15 / 05 / 2024

AFT Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım alodıf fuarı

AFT Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım alodıf fuarı

Alanya Otel, Restoran Donanımları, İç ve Dış Mekan Ürünleri, Yapı ve Dekorasyon Malzemeleri İhtisas Fuarı (ALODİF 2015) kapılarını 3'üncü kez açtı.

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Şaka tarafından kuruldu.

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Ekiyor tarafından kuruldu.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi Fatih'te Mahsum Çakıl ve Oktay Özakdağ ortaklığında kuruldu.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Safiran Pegah Turizm Eğitim Organizasyon Sağlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Safiran Pegah Turizm Eğitim Organizasyon Sağlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Masdarı tarafından kuruldu.

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Laya Afshın tarafından kuruldu.

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Karabacak ve Alsatas İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Raad Turizm Taşımacılık Organizasyon Emlak Otomotiv İnşaat İth.İhr.Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Raad Turizm Taşımacılık Organizasyon Emlak Otomotiv İnşaat İth.İhr.Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Raad Turizm Taşımacılık Organizasyon Emlak Otomotiv İnşaat İth.İhr.Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

AFT Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım alodıf fuarı Haberi

AFT Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım alodıf fuarı

AFT Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım firması tarafından düzenlenen fuar, Kestel Park Karting Tesisleri'nde açıldı. 


Açılışa Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Turistik işletmeciler Derneği (ALTID) Başkanı Burhan Sili ve davetliler katıldı. 3 gün sürecek fuarda stant açan 80 firma ziyaretçilere ürünlerini tanıtacak. 


Ekonominin giriş kapısı Kaymakam Özdemir, fuarcılığın üretici, tüketici ve pazarlamacıyı bir çatı altında buluşturan, tüm maliyetleri minimize edebilen ve sektör ekonomisinin önemli bir giriş kapısı olduğunu söyledi. Fuarcılığın önem verilmesi gereken bir iş tarzı olduğunu belirten Özdemir, "Alanya'ya yakın 2 havalimanı var. Ulaşım açısından fevkalade önemli bir merkez haline geldik. Uluslararası fuarcılığı Alanya'ya taşımamız gerekiyor" dedi. 


Alanın yüzde 90'ı doldu AFT Fuarcılık Genel Koordinatörü Fuat Aktaş ise...