28 / 04 / 2024

afyon akarçay

afyon akarçay

Afyonkarahisar'da daha önce bataklık olan ve kötü kokusuyla görünümünden dolayı halk arasında "Kokarçay" diye bilinen Akarçay, yaklaşık 45 milyon lira harcanarak modern bir görünüme kavuşturuldu...

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Özak Yapı Malzemeleri ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özak Yapı Malzemeleri ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Arif Akarçay tarafından kuruldu. 

Diyan İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyan İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Arif Akarçay tarafından kuruldu.

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi sözleşme dönemi!

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi!

Afyonkarahisar Belediyesi, yöresel ve kültürel değerlerin yaşatılacağı Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi. Tarihi evin Mayıs ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Afyon Sandıklı'ya bilgi evi inşa ediliyor!

Afyon Sandıklı Çay Mahallesi'ne inşa edilecek olan “Bilgi Evi ve Kuran Kursu” inşaatı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün katıldığı kurban kesimi töreni ile resmiyet kazandı.

TOKİ Afyon Çay başvuru işlemleri!

TOKİ Afyon Çay başvuru işlemleri bugün başlıyor ve devam ediyor. Projede daireler 3+1 şeklinde tasarlandı.

Afyon Çay TOKİ başvuruları!

Afyon Çay TOKİ başvuruları 8 Ağustos'ta başlıyor. Daire tipinin 3+1 şeklinde tasarlandığı projede fiyatı 135 bin 479 TL'dir.

TOKİ Afyon Çay başvuru dönemi!

1 adet dairenin kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuldu. İşte TOKİ Afyon Çay başvuru dönemi...

Afyon Jad Center'da 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Jad İnşaat tarafından hayata geçen Afyon Jad Center projesinde 48 adet daire bulunuyor. Teslimlerin 18 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede dairelerin fiyatları 270 bin TL'den başlıyor.

Afyon Mahallem Spor Yapıyor Projesi'nin ilk etabı hayata geçiriliyor!

Afyonkarahisar Belediyesi, Mahallem Spor Yapıyor projesinin ilk etabını Akarçay kenarında hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, inşaat çalışmaları devam eden tesiste incelemelerde bulundu

Özbağ Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbağ Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 500 bin TL sermaye ile Zahir Özbağ, Tuncel Akarçay ve Bektaş Ateş tarafından kuruldu.

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi emekli konut kuraları!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi emekli konut kuraları 27 Ocak 2016 tarihinde çekilecek. Dairelerin 75 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede 180 ay veya 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

afyon akarçay Haberi

afyon akarçay


Çevresinde mesire ve yürüyüş alanları bulunan Akarçay'da tekne turları yapılıyor, ücretsiz kablosuz internet hizmeti veriliyor. Afyonkarahisar Belediyesi ile Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Akarçay'ı kötü görünümünden kurtarmak ve vatandaşların dinlenip eğlenebileceği, hoşça vakit geçirebileceği bir mekan haline getirmek için başlattığı proje çalışmasının büyük bölümünü tamamladı.


Maliyeti yaklaşık 45 milyon lira olan projeyle çevresi mesire alanına dönüştürülen ve halkın yararlanmaya başladığı Akarçay'da artık sadece kış aylarında değil, yaz mevsiminde de su tutuluyor.


Belediye Başkanı Burhanettin Çoban yaptığı açıklamada, bir vizyon projesini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Akarçay'ın bulunduğu alanın eskiden bataklık olduğunu ve vatandaşların sürekli sineklerle kokudan şikayet ettiğini hatırlatan Çoban, şöyle devam etti:


"Burası insanların görmekten, bulunmaktan asla hoşlanmayacağı bir alandı. Eskiden buradaki evler Akarçay'a bakıyorsa kokuya, bataklığa baktığı için üste para...