27 / 04 / 2024

afyon bayat yangın

afyon bayat yangın

Afyonkarahisar 'ın Bayat ilçesinde meydana gelen yangında 7 ahşap ev kullanılamaz hale geldi. Alınan bilgiye göre, Büyük Mahalle Savaş Sokak'taki 2 katlı ahşap bir evde henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı.

 Afyon Bayat TOKİ orta gelir başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Bayat orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Afyon Bayat alt gelir başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Bayat alt gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Afyon Bayat 2. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Afyon Bayat 2. Etap projesinde yer alan 94 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Afyon Bayat 2. Etap'ta sözleşme dönemi sona eriyor!

Afyon Bayat 2. Etap projesinde yer alan konutlar için sözleşme imzalama dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Afyon Bayat 2. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Afyon Bayat 2. Etap kura sonuçları açıklandı. Kura çekimi bugün yapılan projede toplamda 94 konut yer alıyor. İşte sonuçlar...

TOKİ Afyon Bayat 2. Etap kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Bayat'ta hayata geçirdiği projenin kura çekilişi bugün yapılacak.

Rize Afyon Baba Tepesi'nde yangın çıktı!

Rize'nin Ardeşen ilçesindeki geniş bir alanda bulunan çalılık ve ağaçlıkta yangın çıktı. Afyon Baba Tepesi'ndeki çalılık ve ağaçlık alanda, henüz belirlenemeyen sebeple çıkan yangın, bir süre sonra yaklaşık 20 hektarlık alana yayıldı...

Güral Afyon Termal'de çıkan yangın sebebiyle HSYK semineri iptal edildi!

Güral Afyon Termal'de dün saat 09.45'te buhar jeneratörü kazanının bacasında aşırı ısınmaya bağlı olarak yangın çıktı. Otelde Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK), savcı ve hâkimlere yönelik hizmet içi seminer yapılıyordu.

Afyonkarahisar'da yangın çıktı!

Afyonkarahisar 'da yangın çıktı, Afyon'da dağlık arazide çıkan yangın, itfaiye araçları ve arazözlerin bölgeye ulaşamaması üzerine "şapşap" diye tabir edilen söndürme araçlarıyla kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

Adana'da ısı yalıtım malzemeleri üreten fabrikada yangın çıktı!

Adana'da organize sanayi bölgesinde ısı yalıtım malzemeleri üreten bir fabrikada yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Britney Spears'ın evi yangın tehlikesi altında!

Amerika California'da aşırı sıcaklar nedeniyle perşembe günü çıkan yangın hala devam eden yangın Britney Spears'ın evinin önüne geldi...

afyon bayat yangın Haberi

afyon bayat yangın



Afyonkarahisar''da çıkan yangında 7 ev kül oldu. Kısa sürede büyüyen alevler, çevredeki diğer ahşap evlere de sıçradı. İlçede bulunan itfaiye ekiplerinin yangın söndürme çalışmalarında yetersiz kalması üzerine çevre ilçe ve beldelerden de takviye itfaiye ekipleri istendi.


Söndürme çalışmaları sırasında bazı kişiler yanan evlerden eşyalarını kurtarmaya çalışırken, bir evde mahsur kalan 4 çocuğu da itfaiye erleri kurtardı. İş makinelerinin de yardımıyla yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınarak söndürülen yangında 7 ahşap ev, 1 ahır ve 1 dükkan kullanılamaz hale geldi.

Söndürme çalışmalarına katılan ve dumandan etkilenen bazı ev sahiplerine olay yerinde bekleyen 112 Acil Servis ekiplerince müdahale...