06 / 05 / 2024

afyon çetinkaya imar durumu

afyon çetinkaya imar durumu

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın özelleştirme kapsamındaki Diyarbakır Kayapınar mahallesi ile Afyon Merkez Çetinkaya Mahallesi'nde hazırlanan imar planı değişikliği onaylandı. İşte Özelleştirme İdaresi'nin bugün Resmi Gazete'de yayımlanan açıklaması...

Afyon TOKİ Konutları'nın kredi taksitleri ve faiz oranları TBMM gündeminde!

Afyon'un Merkez ilçesi Çetinkaya Mahallesinde TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Ankara ve Afyon'a 2 yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyon Çetinkaya kura sonucu 23.07.2020 isim listesi!

TOKİ Afyon Çetinkaya kura sonucu 23.07.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Çetinkaya kura sonucu 23.07.2020 isim listesi ve TOKİ Afyon Çetinkaya kura sonuçları kazananlar listesi...

TOKİ Afyon Çetinkaya 480 konut kura çekimi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Merkez Çetinkaya projesindeki konutların kuraları bugün çekilecek.

TOKİ Afyon Merkez Çetinkaya 100 bin konut 2020 başvuruları!

TOKİ Afyon Merkez Çetinkaya 100 bin konut 2020 başvuruları ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor. TOKİ Afyon Merkez Çetinkaya 2020 projesinin fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

TOKİ Afyon Çetinkaya Mahallesi 215 konut ihalesi bugün!

Afyonkarahisar İli Merkez İlçesi Çetinkaya Mahallesi 215 Adet Konut ve Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün yapılacak.

Antalya Kumluca'da imar parsellerinin uygulaması iptal edildi!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan Mahallesi merkez imar parselleri için imar çapı, ruhsat ve iskan işlemlerinin durdurulduğunu dile getirdi.

Kumluca Adrasan sahiline imar uygulaması!

Kumluca'nın Adrasan sahil kısmında 410 dekar alanda imar uygulamasına başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çalışmanın 6 ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Afyon Çimento Fabrikası'nın imar planında değişikliğe gidildi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Çimento Fabrikası'nın bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildiğini söyledi. Başkan Çoban, "Alanda imar yapılanması titizlikle gerçekleştirilecek. Bölge yeni bir Karaman Mahallesi olmayacak" dedi.

Afyon Çimento'nun Güvenevler'deki fabrikasının imar planı değişti!

Afyon Çimento Sanayi'nin Güvenevler'de yer alan ve faaliyetine son verdiği fabrikasının imar planı konut ve ticari imara dönüştürüldü.

Kumluca Adrasan için Turizm Bakanlığı imar planı hazırladı!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya şunları konuştu, "Şu anda en büyük sıkıntımız imar planı konusu, bu konuda da Turizm Bakanlığımız tarafından bir imar planı yapıldı. " dedi.

Türkiye Şeker'in Afyon'daki imar planı değişikliğine itiraz reddedildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. 'nin Afyonkarahisar'daki imar planı değişikliğine yapılan itirazı reddetti. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kumluca Adrasan imar planı askıda!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, imar planının 1/5000'lik olanının Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde, 1/1000'lik olanının ise Kumluca Belediyesi'nde askıya çıkartıldığını söyledi.

afyon çetinkaya imar durumu Haberi

afyon çetinkaya imar durumu


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın özelleştirme kapsamında bulunan Diyarbakır Kayapınar ilçesi, Kayapınar mahallesi 2458 ada 1 parsel, 2459 ada 1 parsel, 2460 ada 1 parsel, 2461 ada 1 parsel, 2462 ada 1 parsel ile 8037, 8038, 8039, 8040, 8041, 8042, 8043, 8044 ve 8045 no.lu parseller ile Afyon Merkez ilçesi, Çetinkaya mahallesi 653 ada 98 no.lu parsellere ilişkin imar planı değişikliği onaylandı.



TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI

             TARİH                 :   21/7/2014

             KARAR NO        :   2014/66

             KONU                  :   - Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar mahallesi (2458...