07 / 05 / 2024

Afyon Çobanlardaki Kuran Kursu inşaatı

Afyon Çobanlardaki Kuran Kursu inşaatı

Çobanlar İstasyon caddesinde eski Kuran Kursunun yerine Çobanlar halkının yardımseverlik örneği gösterek yaptığı bağışlar ile Diyanet vakfı tarafından yapılan Kuran Kursu inşaatında sona gelindi.

Afyon Sandıklı'ya bilgi evi inşa ediliyor!

Afyon Sandıklı Çay Mahallesi'ne inşa edilecek olan “Bilgi Evi ve Kuran Kursu” inşaatı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün katıldığı kurban kesimi töreni ile resmiyet kazandı.

Afyon Çobanlar'daki Kuran Kursu inşaatı ne durumda?

Çobanlar İstasyon caddesinde eski Kuran Kursunun yerine Çobanlar halkının yardımseverlik örneği gösterek yaptığı bağışlar ile Diyanet vakfı tarafından yapılan Kuran Kursu inşaatında sona gelindi.

Refia Hatun Kuran Kursu açıldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ana ocağı Afyon'un Üçlerkayası köyünde ailesi tarafından annesi adına yaptırılan Refia Hatun Kuran kursunun açılışını gerçekleştirdi

Afyon Çimento faaliyet raporunu açıkladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş., 3 aylık faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait faaliyet raporu...

Hızlı Tren'in Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin inşaatı başlıyor!

2012 yılında başlanan İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi'nde, 167 kilometrelik Polatlı-Afyonkarahisar bölümünün ardından bu yıl Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin altyapı inşaatına başlanacak..

Yüreğir Kuran kursunun temeli atıldı!

Adana’nın Yüreğir ilçesine inşaatına başlanan ve 3,5 milyon liraya mal olacak hafızlık yatılı kız Kuran kursu için vatandaşlardan ancak 50 bin lira toplanabildi. Yetkililer, hayırsever iş adamların da konuya duyarlılık göstermesini istedi.

TDMMB Afyon Şehrengizi toplantısı yarın AKÜ’de yapılacak!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’nin 100 yıl sonra kıta aşan projelerle “Afyon Şehrengizi” adında bir toplantı yapacak. Akif Özkaldı, “Toplantımız, ‘100 Yıl Sonra Kıta Aşan Projelerle Afyon Şehrengizi’ adı ile yapılacağını belirtti.

Afyon Jad Center daireler 210 bin TL'den başlıyor!

Afyon Jad Center daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 155 metrekare alandan oluşan daireler akıllı sistemle donatıldı. Projede 2. etap çalışmaları başladı. Afyon Jad Center daireler 210 bin TL'den başlıyor.

Afyon Şehrengizi Toplantısı 7 Nisan'da!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Akif Özkaldı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret ederek, 7 Nisan'da ilimizde düzenleyecekleri Afyon Şehrengizi Toplantısı'na davet etti.

Çimsa'dan Afyon'a 165 milyon TL'lik fabrika!

Çimsa Afyon'da 165 milyon liralık yatırımla fabrika kuracak. Bu yılın son çeyreğinde temeli atılacak fabrikanın, 2016 yılında faaliyete geçmesi bekleniyor.

Eryap bayileri Afyon'da bir araya geldi!

Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirilen ve üst düzey yöneticilerin tam kadro katıldığı toplantıda 2014 yılı sonuçları değerlendirilerek şirketin 2015 yılı hedefleri paylaşıldı.

Çimsa'nın Afyon fabrikası 2016 Mayıs'ta açılacak!

Çimsa Afyon'da 165 milyon liralık yatırımla fabrika kuracak. Bu yılın son çeyreğinde temeli atılacak fabrikanın, 2016 yılında faaliyete geçmesi bekleniyor.

Rixos Oteller zinciri Afyon'da termal otel yapacak!

Termal kaynakları bakımından Türkiye'nin ve dünyanın sayılı yerlerinden olan Afyonkarahisar'da dev bir yatırım daha başlıyor. Rixos oteller zinciri Afyon'da termal otel yapmak için harekete geçti.

Afyon Çobanlardaki Kuran Kursu inşaatı Haberi

Afyon Çobanlardaki Kuran Kursu inşaatı

YENİ KURAN KURSUNDA DİYANET VAKFI GENÇLİK MERKEZİDE OLSUN


Çobanlar İstasyon caddesinde eski Kuran Kursunun yerine Çobanlar halkının yardımseverlik örneği gösterek yaptığı bağışlar ile Diyanet vakfı tarafından yapılan Kuran Kursu inşaatında sona gelindi. Yeni Kuran Kursunun açılması ile birlikte hem bayanlara hemde erkeklere Kuran hizmetlerinin en güzel şekilde verilmesi bekleniyor.


Çobanlar halkı Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi, (KAGEM) toplumu, ilmi, fikri, kültürel ve sanatsal anlamda doğru bilgiyle buluşturmak üzere sistematik çalışmalar yaptığını , düzenlediği seminer, konferans, panel, çalıştay ve ilmi toplantıların yanı sıra ailenin güçlendirilmesine yönelik faaliyetler yürüttüğünü,  yeni Kuran Kursununda Türk Diyanet Vakfı tarafından yaptırıldığını ve Çobanlarda da ülke genelindeki gibi bir gençlik merkezinin bu binada açılabileceğini binanın bir katının bu ihtiyaca cevap verebileceğini belirtiyorlar.


Vatandaşlar, gençlerinin kötü alışkanlıklara...