01 / 05 / 2024

afyon dinar beşediyesi

afyon dinar beşediyesi

İGM'de Eylül ayının ikinci toplantısında İl Özel İdaresi’ne ait arsanın "Mahallem Kur'anla Buluşuyor" projesi kapsamında Kur'an Kursu yapımı için Diyanet İşleri Başkanlığı’na tahsisine karar verildi

TOKİ Afyon Dinar 81 konut ihalesi bugün!

Afyon İli, Dinar İlçesi 4. Etap 81 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Afyon'a 81 konut ve ticaret merkezi!

Afyon İli, Dinar İlçesi 4. Etap 81 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 17 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Afyon Dinar 81 konut ihalesi 17 Kasım'da!

Afyon İli, Dinar İlçesi 4. Etap 81 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 17 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyon Dinar 4. Etap kura sonuçları 07.05.2020 listesi!

TOKİ Afyon Dinar 4. Etap kura sonuçları 07.05.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Dinar 4. Etap kura sonuçları 07.05.2020 listesi ve TOKİ Dinar 4. Etap kura sonucu 2020...

TOKİ Afyon Dinar 4. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Dinar 4. Etap projesindeki konutların kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Afyon Dinar 4. Etap 2020 başvuru şartları!

TOKİ Afyon Dinar 4. Etap 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Afyon Dinar 4. Etap 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Afyon Dinar 4. Etap 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

TOKİ Afyon Dinar 2019 başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar alt gelir grubu projesi için başvurular bugün sona eriyor.

Afyon Dinar TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Dinar projesini satışa çıkardı.

TOKİ Afyon Dinar son başvuru tarihi 2019!

TOKİ Afyon Dinar son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Afyon Dinar başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Dinar projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Haziran 2019 tarihi itibariyle sona eriyor.

TOKİ Afyon Dinar kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Dinar projesinde yer alan konutlar sahiplerini buldu.

TOKİ Afyon Dinar kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Dinar projesinin kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Afyon Dinar TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Afyon Dinar TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 42 adet konut bulunuyor. 

afyon dinar beşediyesi Haberi

afyon dinar beşediyesi

İGM Eylül ayı toplantılarının ikinci birleşimi dün tamamlandı. Toplantıda gündemde ki konuların yanında gündem dışı konularda görüşülmek üzere ilgili komisyonlara gönderiliyor.


BAŞLANGIÇ GÜNDEM DIŞILARLA 

Toplantı gündem dışı maddelerin okunup gündeme alınmasıyla başladı. Dinar ilçesine 2015 mali yılında kapatılan beldelerin alt yapı hizmetleri için ayrılan ödenekten 95.651,80 TL'nin Çiçektepe Köyü’ne düğün salonu yapımı için tahsis değişikliği talebi ilgili komisyonlarda görüşülecek. Gündem dışı olarak, İhsaniye ilçesinin Gazlıgöl Termal Turizm bölgesinde AFJET A.Ş'ye verilen Tek Elden Su Dağıtım Projesinin yapılması ve uygulanması yetkisinin iptal edilerek, bu yetkinin Afgazjet Afyon Gazlıgöl Yaylabağı Havzası Jeotermal Isı Dağıtım A.Ş'ye yüzde 60, AFJET A.Ş'ye yüzde 24, Gazlıgöl Belediyesi tüzel kişiliğine yüzde 15, Yaylabağı Belediyesi Tüzel Kişiliğine yüzde 1 oranında verilmesi konusu komisyonlarda görüşülecek.


DİYANETE TAHSİS YAPILACAK

Gündemin 6. maddesinde bulunan...