13 / 05 / 2024

afyon haber

afyon haber

Yenilikçi jeotermal projelerle dikkat çeken Afyon, enerjide kendi kendine yeten ilk kent oldu. Termal zenginliğe sahip şehirde, 15 bin konut, 50 otel ve yüzlerce sera yer altından ısıtılıyor...

Mehmet Emin Birlikti: Afyon modern bir sanayi sitesi kazanacak!

Kocatepe Gazetesi muhabiri Burçin Aydın, Afyonkarahisar Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, M. Emin Birliktir, Afyon Modern Küçük Sanayi Sitesi’ne yönelik son gelişmeleri konuştu. İşte o haber...

Afyon Kocatepe Üniversitesi Kampüsü jeotermalle ısınacak!

Afyon Kocatepe Üniversitesi ( AKÜ ), Ahmet Necdet Kampüsü 'nde ( ANS )yüzde 20 daha enerji tasarrufu sağlayacak jeotermal enerjiyle ısıtma projesinin altyapı çalışmaları başladı.

Afyon Çimento bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı. Afyon Çimento Sanayi bağlantı kurulacak şirket yetkilileri haberimizin içinde yer alıyor.

Erdal Güleç Afyon Çimento kurumsal yönetim komitesine atandı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yaızlı açıklamaya göre Erdal Güleç Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. kurumsal yönetim komitesine atandı.

Afyon Çimento kurumsal yönetim komitesine atama yapıldı!

Afyon Çimento kurumsal yönetim komitesine atama yapıldı. Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento kurumsal yönetim komitesine atama yapıldı.

Afyon Çimento yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticilerini yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticilerini yayınladı.

Kiracılar çıkmadan ne kadar önce haber vermeli?

Borçlar Kanunun gereğince, Kiraya veren, sözleşme süresinin bitimine dayanarak sözleşmeyi sona erdiremiyor. Kiracı belli bir süre önceden bildirim yaparak evi boşaltabiliyor. Peki, kiracılar çıkmadan ne kadar önce haber vermeli?

TOKİ Haber Dergisi'nin Aralık sayısı yayında!

Her ay dolu dolu içeriğiyle okurlarıyla buluşan TOKİ Haber Dergisi’nin 58. sayısı çıktı. TOKİ’nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’nin Aralık sayısını web sitesinden okuyabilirsiniz.

1970 yılında dünyanın en büyük afyon deposu Beşiktaş Sahili'ndeymiş!

1970 yılında Beşiktaş'tan Çırağan'a giden dar sokaklarından birinde Türkiye'nin tek, dünyanın en büyük afyon deposu bulunmaktaymış. Anadolu'nun köylerinde yetiştirilen afyonlar satın alınarak bu depoda toplanıyormuş.

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi!

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi. NG Afyon Wellness & Convention, turizm profesyonellerini buluşturan SKAL İstanbul Kulübü’nün düzenlediği SKALİTE “Turizmde Kalite” Ödülleri’nde Yılın Spa Oteli Ödülü’ne layık görüldü.

Afyon Çimento fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı.İşte Afyon Çimento fiyat ve miktar hareketleri...

Afyon Çimento şirket fiyat hareketlerini yayınladı!

Afyon Çimento şirket fiyat hareketlerini yayınladı. Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento şirket fiyat hareketlerini yayınladı.

Afyon Çimento sermaye artırımını yayınladı!

Afyon Çimento sermaye artırımını yayınladı. Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento sermaye artırımını yayınladı.

afyon haber Haberi

afyon haber

Yenilikçi jeotermal projelerle dikkat çeken Afyon, enerjide kendi kendine yeten ilk kent oldu. Termal zenginliğe sahip şehirde, 15 bin konut, 50 otel ve yüzlerce sera yer altından ısıtılıyor. Doğalgaz ve kömür kullanılmıyor. Yıllık 210 milyon cepte kalıyor


Afyon jeotermal enerji yatırımları ve bu alanda dünyada örnek gösterilen buluşlarıyla dikkat çekiyor. Özellikle jeotermal ve güneş enerjisi alanında uzmanlaşan Afyon'da inovatif projelerin bütçesi 1 milyar doları buldu. Türkiye'nin en büyük termal ısıtma sistemine sahip olan şehirde 15 bin konut jeotermal enerji kaynaklarıyla yüzde 60'a varan oranda daha ucuza ısınıyor. Bu da yılda 300 bin ton kömüre denk geliyor. İlde bu sayede yıllık 210 milyon dolar cepte kalıyor. Valilik, bu parayı da yeni jeotermal buluşlara kaynak olarak aktarıyor. 


SERALARDA ISINIYOR 

2013'te alternatif ve yenilenebilir projelere...